ΑΘΗΝΑ
17:28
|
05.10.2024
Τον Ουκρανό πρόεδρο και τον όγκο τη αμερικανικής βοήθειας προς την κυβέρνησή του ειρωνεύτηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο γιος του πρώην προέδρου Ντόναλντ Τραμπ.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο άλλοτε κωμικός πρόεδρος της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι, αναδείχθηκε ως ο «πιο ακριβοπληρωμένος ηθοποιός» του 2022, αστειεύτηκε ο Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ σε ανάρτησή του στο Instagram το Σάββατο. Οι Τραμπ, πατέρας και υιός, έχουν επανειλημμένα επικρίνει τον όγκο της αμερικανικής βοήθειας προς την κυβέρνηση του Ζελένσκι.

Ο Τραμπ Τζούνιορ μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο οθόνης μιας συνομιλίας στο Twitter, στην οποία το «Daily Loud» ανέφερε τον Τομ Κρουζ ως τον πιο ακριβοπληρωμένο ηθοποιό του 2022. «Στην πραγματικότητα ο Ζελένσκι ήταν ο πιο ακριβοπληρωμένος ηθοποιός», απάντησε ένας σχολιαστής, προσθέτοντας ότι ο Ουκρανός ηγέτης κέρδισε «18 δισεκατομμύρια δολάρια» σε σύγκριση με τα 100 εκατομμύρια δολάρια του Κρουζ.

«Τούτου λεχθέντος, νόμιζα ότι ο αριθμός ήταν 130.000.000.000,00 δολάρια», παρατήρησε ο Τραμπ Τζούνιορ.

Όταν λαμβάνεται υπόψη η βοήθεια από την ΕΕ και τα μεμονωμένα μέλη της, καθώς και τους συμμάχους των ΗΠΑ, όπως ο Καναδάς, η Ιαπωνία και το Ηνωμένο Βασίλειο, το συνολικό ποσό που αποστέλλεται στο Κίεβο ανέρχεται σε περισσότερα από 143,6 δισεκατομμύρια δολάρια, ή σχεδόν 25 φορές τον αμυντικό προϋπολογισμό της Ουκρανίας για το 2021.

Ο Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ αναφέρθηκε απαξιωτικά στον Ζελένσκι και αφότου ο Ουκρανός ηγέτης ταξίδεψε στην Ουάσιγκτον τον Δεκέμβριο για να ζητήσει από το Κογκρέσο περισσότερη στρατιωτική βοήθεια.

Ο πατέρας του, εν τω μεταξύ, έχει κατηγορήσει επανειλημμένα τον πρόεδρο Μπάιντεν ότι διακινδυνει έναν «Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο» και έχει επιμείνει ότι εάν εκλεγεί το επόμενο έτος, θα επιτύχει μια εκεχειρία «μέσα σε 24 ώρες».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Μέση Ανατολή: Στα πρόθυρα περιφερειακού πολέμου, ίσως του μεγαλύτερου στην Ιστορία της

Η Τράπεζα της Αγγλίας προειδοποιεί για τον κίνδυνο πετρελαϊκού σοκ στη Μέση Ανατολή

Το ΝΑΤΟ σχεδιάζει τη δημιουργία επιπλέον 49 ταξιαρχιών με 5.000 στρατιώτες σε κάθε μία

ΣΥΡΙΖΑ: Και επισήμως υποψήφιος για Πρόεδρος ο Απόστολος Γκλέτσος

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα