ΑΘΗΝΑ
13:27
|
08.06.2026
Οι εργαζόμενοι διαμαρτύρονται για τη συνεχιζόμενη απαξίωση των συγκοινωνιών στη συμπρωτεύουσα.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Στάση εργασίας θα πραγματοποιήσουν οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ, σήμερα Πέμπτη 6 Απριλίου, με αποτέλεσμα να μείνει η Θεσσαλονίκη χωρίς λεωφορεία από τις 11:00 έως τις 16:00 , ενώ αυτές τις ώρες δεν θα γίνονται δρομολόγια ούτε με προσωπικό ασφαλείας.

«Η συνεχιζόμενη απαξίωση της συγκοινωνίας στην πόλη μας, έχει πλημμυρίσει με αγανάκτηση τους εργαζόμενους σε αυτήν αλλά και το επιβατικό κοινό της πόλης μας που παραμένει αποδέκτης της αδιαφορίας διαχρονικά των Κυβερνήσεων και υφίσταται καθημερινά αφάνταστη ταλαιπωρία από την εξαθλίωση του συγκοινωνιακού έργου», τονίζουν οι εργαζόμενοι σε σχετική ανακοίνωση και ενημερώνουν για τη συνέντευξη Τύπου που θα πραγματοποιηθεί την ίδια ημέρα στις 12:00.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Κυριακή 7 Ιουνίου στην πλατεία Κουμουνδούρου: Γλέντι οικονομικής ενίσχυσης για τον αγώνα ενάντια στις διώξεις

Η ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Ενάντια στις Συνδικαλιστικές Διώξεις και Απολύσεις διοργανώνει γλέντι οικονομικής ενίσχυσης για τον αγώνα ενάντια στις διώξεις εκπαιδευτικών.
ΣΥΝΑΦΗ

Μουντιάλ 2026: Μια ποδοσφαιρική «μηχανή» 80 δισεκατομμυρίων δολαρίων

Τέμπη: Αναβλήθηκε η δίκη του ελεγκτή της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας για τη σύμβαση 717

Ένας νεκρός από επίθεση ουκρανικού drone σε επιβατικό τρένο στην Κριμαία

Θραύσματα drone μετά από έκρηξη στη Μολδαβία-Κατάρριψη drone στον εναέριο χώρο της Λετονίας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα