ΑΘΗΝΑ
18:21
|
30.04.2024

Μυστικές αποθήκες όπλων της λιβανέζικης σιιτικής οργάνωσης Χεζμπολάχ βλέπει σε πυκνοκατοικημένες συνοικίες της Βηρυτού ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπέντζαμιν Νετανιάχου. Μιλώντας απόψε στη Γενική Συνέλευση του […]

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Μυστικές αποθήκες όπλων της λιβανέζικης σιιτικής οργάνωσης Χεζμπολάχ βλέπει σε πυκνοκατοικημένες συνοικίες της Βηρυτού ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπέντζαμιν Νετανιάχου.

Μιλώντας απόψε στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ, ο Ισραηλινός πρωθυπουργός που άλλοτε έδειχνε “θέσεις” ιρανικών μυστικών πυρηνικών εγκαταστάσεων, παρουσίασε χάρτες που κατά την άποψή του απεικόνιζαν «μυστική αποθήκη πυραύλων» κοντά σε εταιρία φυσικού αερίου και κατοικημένη περιοχή της Βηρυτού.

Ο ευφάνταστος Ισραηλινός πρωθυπουργός έδειξε επίσης φωτογραφία υποτίθεται από την «είσοδο» της «μυστικής αποθήκης» λέγοντας ότι εκεί «θα συμβεί η επόμενη έκρηξη».

Αξιοποιώντας την καταστροφική έκρηξη που συγκλόνισε την πρωτεύουσα του Λιβάνου στις αρχές του περασμένου Αυγούστου, ο Νετανιάχου κατηγόρησε σαν υπεύθυνη τη Χεζμπολάχ, λέγοντας ότι θα μπορούσε να προκαλέσει «και άλλη τραγική έκρηξη στη Βηρυτό». Απηύθυνε στη συνέχεια διεθνώς «έκκληση» για τη λήψη μέτρων κατά της οργάνωσης.

«Πρέπει να δράσετε τώρα, πρέπει να διαμαρτυρηθείτε, γιατί εάν αυτό το πράγμα εκραγεί, τότε θα έχουμε μία ακόμη τραγωδία» είπε σε ένα κρεσέντο υποκριτικού ενδιαφέροντος για το λιβανέζικο λαό, που είχε βομβαρδιστεί από τον ισραηλινό στρατό το 2006.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα