ΑΘΗΝΑ
05:48
|
20.09.2024
Στη Θεσσαλονίκη σήμερα Ανδρουλάκης και Κουτσούμπας. Στο Ηράκλειο και ο Γιάνης Βαρουφάκης.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Στην τελευταία στροφή πριν τις εκλογές, καθώς μπήκαμε σήμερα στην τελευταία προεκλογική εβδομάδα, εντείνεται η δραστηριότητα των κομμάτων και οι κεντρικές ομιλίες των πολιτικών αρχηγών, με αποτέλεσμα σε κάποιες περιπτώσεις αυτοί αναγκαστικά να συναντώνται στην ίδια πόλη.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέπτεται, σήμερα Δευτέρα το πρωί την περιοχή του Ζωγράφου. Στις 19:00 ο κ. Μητσοτάκης θα μιλήσει σε εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας στο Ηράκλειο Κρήτης, στο Κηποθέατρο «Νίκος Καζαντζάκης».

Την Ηγουμενίτσα και τα Γιάννενα επισκέπτεται από την πλευρά του ο Αλέξης Τσίπρας. Σύμφωνα με το πρόγραμμα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ  – ΠΣ θα απευθυνθεί στους πολίτες στην Ηγουμενίτσα στον πεζόδρομο Γρ. Λαμπράκη & 23ης Φεβρουαρίου, στις 11:30. Στη συνέχεια, θα μεταβεί στα Γιάννενα, όπου θα πραγματοποιήσει ομιλία στο κλειστό γυμναστήριο Λιμνοπούλας στις 19:30.

O πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, θα μιλήσει στις 19:00 στη Θεσσαλονίκη (Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο). Στις 21:50 θα μεταδοθεί μαγνητοσκοπημένη συνέντευξη του κ.Ανδρουλάκη στην εκπομπή Παρεμβάσεις με τους δημοσιογράφους Σωτήρη Ξενάκη και Νίκο Ελευθερόγλου (Τ/Σ Blue Sky).

Ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, επισκέπτεται σήμερα τη Θεσσαλονίκη όπου στις 19:30 θα μιλήσει σε κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ, στον Λευκό Πύργο. 

Τέλος, Ο επικεφαλής του ΜέΡΑ25 – Συμμαχία για τη Ρήξη Γιάνης Βαρουφάκης θα μιλήσει στις 20:00 στο Ηράκλειο Κρήτης, στα Λιοντάρια.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Απαγόρευση καπνίσματος και σε εξωτερικούς χώρους σχεδιάζει η Ε.Ε.

Η Ε.Ε. θα δώσει 10 δισ. ευρώ στους πλημμυροπαθείς της κεντρικής Ευρώπης

Πόντιος Πιλάτος μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας ο Στόλτενμπεργκ

Δημοσκόπηση MRB: Νίκη Κασσελάκη αλλά στην πέμπτη θέση ο ΣΥΡΙΖΑ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα