ΑΘΗΝΑ
17:04
|
30.04.2024
Εταιρεία που ανήκει στον αδερφό του Ζόραν Ζάεφ αγόρασε πολυτελή βίλα στο Παλιούρι της Χαλκιδικής.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σάλος έχει προκληθεί στα Σκόπια από την αποκάλυψη του βουλγαρικού ιστότοπου big5 ότι εταιρεία που ανήκει στον αδερφό του πρωθυπουργού Ζόραν Ζάεφ, Βίτσε Ζάεφ, αγόρασε πολυτελή βίλα στο Παλιούρι της Κασσάνδρας στην Χαλκιδική.

Σύμφωνα με τον big5, η πολυτελής βίλα όπου ο Ζόραν Ζάεφ πέρασε τις καλοκαιρινές διακοπές του, αγοράστηκε στο όνομα του αδερφού του Βίτσε, προκειμένου να μην προκληθεί σκάνδαλο στη γείτονα.

Ωστόσο, με ανακοίνωσή της η κυβέρνηση των Σκοπίων διέψευσε ότι ο πρωθυπουργός διαθέτει εξοχική κατοικία στην Ελλάδα, κάνοντας λόγο για fake news και απειλώντας με μηνύσεις.

Όπως και να έχει είναι γνωστόν τοις πάσι ότι ο πρωθυπουργός των Σκοπίων κάνει σχεδόν κάθε καλοκαίρι οικογενειακές διακοπές σε κατοικία στα Νέα Μουδανιά που ανήκει σε ξάδελφό του.

Tο ακίνητο βρίσκεται σε ειδυλλιακό σημείο με γαλαζοπράσινα νερά και πυκνό δάσος, σε ένα κλειστό και περιφραγμένο συγκρότημα τεσσάρων ακινήτων που φέρει το όνομα “Villa Agnanti”, αλλά είναι η μοναδική που διαθέτει πισίνα.

Στους ίδιους τόνους, πριν από δύο περίπου χρόνια τα ΜΜΕ της γειτονικής χώρας είχαν αποκαλύψει ότι τα ξαδέλφια του Zoran Zaev είχαν αγοράσει έναντι 110.000 ευρώ τριώροφο σπίτι στα Μουδανιά Χαλκιδικής. Το συγκεκριμένο ακίνητο δεν είναι πολυτελές ωστόσο διαθέτει αυλή 300 τετραγωνικών μέτρων και έχει επίσης θέα στη θάλασσα.

Αμέσως μετά το δημοσίευμα, η κυβέρνηση των Σκοπίων εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία “απορρίπτει κατηγορηματικά” την είδηση ότι ο Ζόραν Ζάεφ διαθέτει σπίτι στην Ελλάδα, χωρίς να γίνεται καμία αναφορά σε αντίστοιχες ιδιοκτησίες του Βίτσε Ζάεφ ή άλλων συγγενών του πρωθυπουργού.

“Η κυβέρνηση παραμένει προσηλωμένη στην καταπολέμηση της παραπληροφόρησης που είναι ο κύριος εχθρός της δημοκρατίας και της κοινωνικής προόδου και απειλεί ότι θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη” σημειώνεται στην ίδια ανακοίνωση

Οι τοπικές αρχές και αρμόδιοι φορείς της Χαλκιδικής δεν έχουν επιβεβαιώσει ούτε έχουν διαψεύσει τις πληροφορίες του βουλγαρικού ιστότοπου.

Πηγή: “Ελεύθερος Τύπος”

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα