ΑΘΗΝΑ
06:18
|
13.10.2024
Το βραβείο στον στρατιώτη Αντρέι Κραβτσόφ έδωσε ο 55χρονος χρυσός Ολυμπιονίκης ελληνορωμαϊκής πάλης, Αλεξάντερ Καρέλιν.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ένα ανέλπιστο βραβείο από ιδιωτικό ίδρυμα πήρε ο Ρώσος στρατιώτης Αντρέι Κραβτσόφ όταν κατάφερε πριν μερικές μέρες να καταστρέψει ένα γερμανικό άρμα μάχης Leopard.

Σύμφωνα δε με ανακοίνωση του ρωσικού υπουργείου Άμυνας που επιβεβαίωσε την είδηση, το βραβείο που πήρε ο Κραβτσόφ ήταν ένα εκατομμύριο ρούβλια (περίπου 12.000 δολάρια).

Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρεται ότι το βραβείο του Κραβτσόφ το έδωσε ο 55χρονος χρυσός ολυμπιονίκης ελληνορωμαϊκής πάλης, Αλεξάντερ Καρέλιν, που θεωρείται ευρύτερα ως ο κορυφαίος παλαιστής όλων των εποχών.

Ωστόσο δεν διευκρινίζεται πότε ακριβώς και πώς ο Κραβτσόφ κατέστρεψε το γερμανικό άρμα μάχης και γιατί βρέθηκε στο νοσοκομείο, όπου πήρε και το ανέλπιστο βραβείο.

Γεγονός είναι πάντως πως ούτε τα γερμανικά Leopard, αλλά ούτε και τα αμερικανικά τεθωρακισμένα Μπράντλεϊ τα πάνε καλά στα μέτωπα συγκρούσεων της Ουκρανίας καθώς χιλιάδες Ρώσοι στρατιώτες κατάφεραν να καταστρέψουν αρκετά από αυτά.

Είναι χαρακτηριστικό πως την περασμένη βδομάδα το ρωσικό υπουργείο Άμυνας ανακοίνωσε πως από την αρχή της «ειδικής επιχείρησης» στην Ουκρανία δόθηκαν χρηματικές αποζημιώσεις ως «δώρα» σε πάνω από 10.000 Ρώσους στρατιώτες με τα ποσά να κυμαίνονται μεταξύ 100.000 ρουβλιών (για ένα άρμα μάχης) και 300.000 ρούβλια (για αεροπλάνο).

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Οι γάτες της οδού Αγίας Ζώνης

Τροχαίο στη Νέα Σμύρνη: ΙΧ συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα

Γιώργος Παπανδρέου: Το ΠΑΣΟΚ είναι και θα πρέπει να ξαναγίνει δύναμη αλλαγής

Επεισόδια στην συνεδρίαση της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ-Επίθεση από τους…Κασσελίστας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα