ΑΘΗΝΑ
06:07
|
26.06.2024
Χαμηλή πιθανότητα εκδήλωσης πυρκαγιάς για το μεγαλύτερο μέρος της χώρας με εξαίρεση ορισμένες περιοχές της Αττικής, Βοιωτίας, Εύβοιας, Πελοποννήσου και τα νησιά.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σύμφωνα με τον Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, για σήμερα Πέμπτη 29 Ιουνίου προβλέπεται χαμηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 1). Εξαίρεση με βαθμό επικινδυνότητας 2 αποτελούν ορισμένες περιοχές της Αττικής, Βοιωτίας, Εύβοιας, Πελοποννήσου και τα νησιά.

Όπως κάθε χρόνο η έκδοση του χάρτη στοχεύει στην προστασία της ανθρώπινης ζωής, της περιουσίας των πολιτών και του φυσικού περιβάλλοντος της χώρας μας.

Όπως επισημαίνει το υπουργείο η προετοιμασία φέτος ξεκίνησε νωρίτερα από ποτέ ενώ έχουν πραγματοποιηθεί πολυάριθμες, ευρείες συσκέψεις από τις αρχές του έτους στο υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο Τζούλιαν Ασάνζ είναι ελεύθερος

Συμφώνησε να παραδεχτεί την ενοχή του για την κατηγορία τής κατασκοπείας και θα επιστρέψει στην Αυστραλία μετά από την πολύχρονη καταδίωξη που υπέστη.
ΣΥΝΑΦΗ

Γερμανικές αντιδράσεις για την 6ήμερη εργασία στην Ελλάδα

Νορβηγία: Προχωράει στην αποθήκευση σιτηρών πριν έρθει το… «αδιανόητο»

Συνελήφθησαν δυο άτομα για πρόκληση πυρκαγιών σε Νάξο και Φωκίδα

Θεσσαλονίκη: Εισαγγελική έρευνα για το γατάκι που βασάνισαν και ακρωτηρίασαν

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα