ΑΘΗΝΑ
19:21
|
28.09.2024
Σε Έβρο και Ροδόπη ο Σωκράτης Φάμελλος. Στον δήμο Ιάσμου και στα χωριά Σώστης, Πολύανθος της Ροδόπης ο Νίκος Ανδρουλάκης.
Πάνω από 600.000 καμένα στρέμματα στον Έβρο
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Περιοδεία στον Έβρο και τη Ροδόπη στα μέτωπα των καταστροφικών πυρκαγιών πραγματοποιεί σήμερα Πέμπτη 24/8 κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με επικεφαλής τον πρόεδρο της Κ.Ο. Σωκράτη Φάμελλο, αποτελούμενο από τον ευρωβουλευτή Κώστα Αρβανίτη, τους βουλευτές Θεόφιλο Ξανθόπουλο, Φερχάτ Οζγκιούρ, Ζεϊμπέκ Χουσεΐν, Κυριακή Μάλαμα, καθώς και στελέχη των Ν.Ε. του κόμματος.

Σύμφωνα με το γραφείο Τύπου το κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα έχει συνάντηση-ενημέρωση με το Συντονιστικό της Πυροσβεστικής, τον περιφερειάρχη Χρ. Μέτιο, τον Αντιπεριφεφειάρχη Δ. Πέτροβιτς και στελέχη της Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας ΑΜΘ, με τον δήμαρχο Αλεξανδρούπολης Ι. Ζαμπούκη και στελέχη του Δήμου και της Πολιτικής Προστασίας.

Στη συνέχεια θα πραγματοποιήσουν επίσκεψη στο Νοσοκομείο ΠΓΝΑ, όπου θα ενημερωθούν από τη διοίκηση, ιατρούς και εργαζόμενους και στο Κέντρο Πληροφόρησης στη Δαδιά, όπου θα συναντηθούν με τον Δήμαρχο Σουφλίου, τον πρόεδρο της Κοινότητας, στελέχη της μονάδας διαχείρισης προστατευόμενων περιοχών Έβρου και στελέχη της Διεύθυνσης Δασών Έβρου. Στη συνέχεια θα μεταβούν στη Ροδόπη και θα επισκεφθούν τις πληγείσες περιοχές από τις πυρκαγιές.

Στη Ροδόπη ο Νίκος Ανδρουλάκης

Περιοδεία στη Ροδόπη, στις πληγείσες από τις φωτιές περιοχές, πραγματοποιεί σήμερα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛΝίκος Ανδρουλάκης.

Ο πρόεδρος του κόμματος της αντιπολίτευσης θα μεταβεί στον δήμο Ιάσμου και στα χωριά Σώστης και Πολύανθος.

Διαβάστε επίσης:

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ενοποίηση των ενεργειακών συστημάτων Ρωσίας, Ιράν και Αζερμπαϊτζάν

Πιθανές προκλήσεις του ΝΑΤΟ στη Βαλτική: Μια ανάλυση των επερχόμενων ασκήσεων

Επίσημα νεκρός ο ηγέτης της Χεζμπολάχ-Ποιος ήταν ο Χασάν Νασράλα (upd)

Δηλώσεις Αλί Χαμενεΐ σχετικά με τις πρόσφατες ισραηλινές επιθέσεις στον Λίβανο

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα