ΑΘΗΝΑ
02:41
|
10.06.2026
Πιεστικό μηχάνημα «καθαρίζει» τους βράχους στην κορυφογραμμή του Λόφου, καταστρέφοντας ό,τι ζει και φυτρώνει πάνω τους.
Για καταστροφή κάνε λόγο η Ανοιχτή Συνέλευση Υπεράσπισης του Λόφου Στρέφη
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σε μια καταγγελία προχώρησε σήμερα το πρωί η Ανοιχτή Συνέλευση Υπεράσπισης του Λόφου Στρέφη, τονίζοντας ότι δυνάμεις της αστυνομίας δεν επέτρεψαν την πρόσβαση στον Δασάρχη, δηλαδή του κατεξοχήν υπεύθυνου για τον Λόφο, προκειμένου να επιβλέψει τα έργα που εκτελούνται εκεί για την υποτιθέμενη ανάπλαση.

Όπως αναφέρεται σε αναρτήσεις της Ανοιχτής Συνέλευσης στο Χ, από την προηγούμενη εβδομάδα πιεστικό μηχάνημα «καθαρίζει» τους βράχους στην κορυφογραμμή του Λόφου, καταστρέφοντας ό,τι ζει και φυτρώνει πάνω τους.

«Καλούμε τον αλληλέγγυο κόσμο να είναι σε ετοιμότητα για να αποτρέψουμε μια μη αναστρέψιμη καταστροφή» τονίζουν και κάνουν λόγο για παράνομα έργα που εκτελούνται χωρίς συμβάσεις και άδειες, παρά μόνο με την συνοδεία ΜΑΤ που για άλλη μια φορά έχουν κλείσει την πρόσβαση στον Λόφο.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Το Ισραήλ εμποδίζει το ταξίδι 17.000 ασθενών από τη Γάζα για θεραπεία

Βουλή: Ψηφίσθηκε κατά πλειοψηφία επί της Αρχής το ν/σ. «Εφαρμογή Συμφώνου για Μετανάστευση και Άσυλο»

Ο Τραμπ λέει ότι το Ιράν κατέρριψε αμερικανικό ελικόπτερο πάνω από το Ορμούζ, υπόσχεται να απαντήσει

Γαλλία: 132 συντονιστές σχολικών δραστηριοτήτων τέθηκαν σε διαθεσιμότητα στο Παρίσι

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα