ΑΘΗΝΑ
23:01
|
13.06.2026
Παράταση ως τα μέσα Φλεβάρη πήρε η αβεβαιότητα περίπου 450 εργαζομένων συμβασιούχων του ΕΟΔΥ.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Παράταση στο παρά 2 πέτυχαν οι περίπου 450 συμβασιούχοι στον ΕΟΔΥ που δουλεύουν σε προσφυγικές δομές της χώρας, σε παρακείμενα νοσοκομεία και κέντρα υγείας. Λίγο πριν το μεσημέρι και ενώ εξέπνεε σήμερα η προθεσμία της προηγούμενης σύμβασης εργασίας τους, οι συμβασιούχοι του προγράμματος Philos ειδοποιήθηκαν μέσω e-mail ότι από το υπουργείο Υγείας προωθείται νομοθετική διάταξη σχετικά με παράταση υλοποίησης του προγράμματος Philos έως 15/2/2024.

Ως εκ τούτου, καλούνται να συνεχίσουν κανονικά την εργασία τους από αύριο, Παρασκευή, 1η Σεπτεμβρίου 2023 ως τα μέσα του ερχόμενου Φεβρουαρίου.

Παρόμοια εξέλιξη είχε σημειωθεί και με την ανανέωση της σύμβασης εργασίας τους τον Φεβρουάριο του 2022 αυξάνοντας, μέχρι τελευταία στιγμή, την αγωνία εκατοντάδων εργαζομένων.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Προφυλακιστέος ο 65χρονος Ιταλός για το διπλό φονικό στο Αίγιο

Δικαίωση για τον 19χρονο Γιάννη: Ένοχοι και οι τέσσερις για την τραγωδία στο λούνα παρκ της Χαλκιδικής

Τρεις αρκούδες νεκρές από ανθρώπινο χέρι σε Φλώρινα και Κοζάνη

Πυρκαγιά σε δασική έκταση στον Σχίνο Λουτρακίου

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα