ΑΘΗΝΑ
06:00
|
28.04.2024
Η Ελληνική Αστυνομία τρέχει καταϊδρωμένη πίσω από τον Παππά, το Twitter στήνει γλέντι για το φιάσκο.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σοβαρές ευθύνες προσάπτονται από χθες στον υπουργό Προστασίας του Πολίτη και τη διοίκηση της Ελληνικής Αστυνομίας για την υπόθεση της “εξαφάνισης” του Χρήστου Παππά.

Ο πρώην υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής και καταδικασμένος για τη διεύθυνση της εγκληματικής οργάνωσης αναζητείται ακόμη από την αστυνομία, αφού παρά την πολυδιαφημισμένη επιτήρηση των εγκληματιών τις τελευταίες μέρες και την υποτιθέμενη ετοιμότητα της ΕΛ.ΑΣ για τη σύλληψή τους, παραμένει άφαντος.

Οι υπόλοιποι χρυσαυγίτες (πλην του ευρωβουλευτή Λαγού) θα οδηγηθούν σήμερα στα κελιά τους, αλλά ο Παππάς -σύμφωνα με σημερινές δηλώσεις του δικηγόρου του, Περικλή Σταυριανάκη στον ΣΚΑΪ, “ήταν υπό επιτήρηση και ας το πούμε έτσι, κατάφερε να μην συλληφθεί”. Όταν μάλιστα ο κ. Σταυριανάκης ρωτήθηκε αν γνωρίζει πού βρίσκεται ο πελάτης του και αν έχει φύγει στο εξωτερικό, απάντησε “δεν θα ήθελα να πω περισσότερα”.

‘Γλέντι’ στο Twitter

Εν τω μεταξύ, από χθες το Twitter εχει πάρει φωτιά, με το πανηγύρι ειρωνικών σχολίων για τον Χρυσοχοΐδη, τον Μπαλάσκα, την αστυνομία και την υπόθεση συνολικά να συνεχίζεται αμείωτο μέχρι αυτή τη στιγμή.

Η παράθεση -πετυχημένων- σχολίων θα μπορούσε να συνεχιστεί επ’ αόριστον, αφού εδώ και ώρες τα πιο δημοφιλή hashtags στο ταλαίπωρο ελληνικό Twitter είναι τα #Χρυσοχοιδη_παραιτήσου και #Παππάς, αλλά θα περιοριστούμε σε ένα τελευταίο.

Του Σίλα.

Μέχρι και ο Σίλας δηλαδή…

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα