ΑΘΗΝΑ
14:23
|
20.09.2024
«Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε το περιεχόμενο κάθε φακέλου δικογραφίας σε κάθε σύλληψη ή προσαγωγή» δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Κατά την εισαγωγική τοποθέτηση του κυβερνητικού εκπροσώπου, Παύλου Μαρινάκη, στην ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, δημοσιογράφοι του έθεσαν το ερώτημα, αν « είναι παράνομο να υψώνει πολίτης την παλαιστινιακή σημαία» μιας και έχουν υπάρξει πολλές καταγγελίες για προσαγωγές.

«Για το ερώτημα εάν γενικά είναι παράνομο κάποιος να υψώνει μια σημαία, προφανώς η απάντηση που δίνω είναι αυτονόητη. Έχει αποδειχθεί σε αυτή τη χώρα ότι έχουμε μια πολύ ισχυρή δημοκρατία που η ελευθερία της έκφρασης είναι κατοχυρωμένη και έχουμε όλοι καθήκον να τη διαφυλάττουμε», υποστήριξε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

 Και συμπλήρωσε λέγοντας πως «από εκεί και πέρα αναφέρεστε σε κάποιες συλλήψεις χωρίς να γνωρίζουμε το περιεχόμενο κάθε φακέλου δικογραφίας σε κάθε σύλληψη ή προσαγωγή, δεν μπορούμε αποσπασματικά να κάνουμε ένα σχόλιο, ούτε είναι δική μας δουλειά ούτε να δικαιολογήσουμε ούτε να κατηγορήσουμε την οποιαδήποτε επιχειρησιακή ενέργεια».

Μια από της καταγγελίες αφορά την προσαγωγή δύο ηθοποιών, οι οποίοι πέρασαν έξω από την Ισραηλινή πρεσβεία, έχοντας αναρτήσει μια παλαιστινιακή σημαία στο αυτοκίνητό τους.

Διαβάστε επίσης:

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Νεκρός 23χρονος που υπηρετούσε σε θέρετρο της Αεροπορίας στην Πιερία

Ινδία: «Παραπλανητικό» το δημοσίευμα ότι πουλήσαμε οβίδες στους Ουκρανούς

Τραμπ: Θα φταίνε οι Εβραίοι αν χάσω τις εκλογές

Δυτική Όχθη: Ισραηλινοί στρατιώτες πέταξαν Παλαιστίνιους από ταράτσες

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα