ΑΘΗΝΑ
20:55
|
17.05.2024
«Ο Μπάιντεν φαίνεται να προσπαθεί να δικαιολογήσει τη δική του εσφαλμένη πολιτική» απέναντι στη Ρωσία, απάντησε ο Βλαντίμιρ Πούτιν.
Φωτογραφία αρχείου από τη συνάντηση των Πούτιν-Μπάιντεν στη Γενεύη
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντίμιρ Πούτιν, απάντησε στα σχόλια του Αμερικανού ομολόγου του Τζο Μπάιντεν ότι η Ρωσία θα επιτεθεί σε χώρα του NATO αν κερδίσει τον πόλεμο στην Ουκρανία. Πρόκειται για «απόλυτες ανοησίες», είπε ο κ. Πούτιν, προσθέτοντας ότι η Ρωσία δεν έχει κανένα συμφέρον να πολεμήσει με τη στρατιωτική συμμαχία του Οργανισμού Βορειοατλαντικού Συμφώνου (NATO).

«Αυτά είναι απόλυτες ανοησίες και πιστεύω ότι ο πρόεδρος Μπάιντεν το καταλαβαίνει», δήλωσε ο Πούτιν σε συνέντευξή του που μεταδόθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Rossiya, προσθέτοντας πως ο Μπάιντεν φαίνεται να προσπαθεί να δικαιολογήσει τη δική του «εσφαλμένη πολιτική» απέναντι στη Μόσχα. «Η Ρωσία δεν έχει κανέναν λόγο, κανένα συμφέρον – ούτε γεωπολιτικό συμφέρον, ούτε οικονομικό, πολιτικό ούτε στρατιωτικό -να πολεμήσει με χώρες του NATO», ξεκαθάρισε ο πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας, Βλαντίμιρ Πούτιν.

Σύμφωνα, τώρα, με τον κ. Μπάιντεν αν ο Πούτιν νικήσει στον πόλεμο στην Ουκρανία (άρα κάτι φοβάται), τότε η Ρωσία δεν θα σταματήσει και θα επιτεθεί σε χώρα του NATO.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Με κλείσιμο της πόρτας στην Ε.Ε. απειλεί τα Σκόπια ο Μητσοτάκης

Ο Σάντεθ θα καθυστερήσει την αναγνώριση της Παλαιστίνης

Στην Ελλάδα τη Δευτέρα 20/5 ο υπουργός Εξωτερικών της Αιγύπτου

Όρμπαν: Μεταξύ ζωής και θανάτου ο Ρόμπερτ Φίτσο

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα