ΑΘΗΝΑ
00:54
|
20.09.2024
Έκπτωση 50% σε καθηγητές και δασκάλου), οι οποίοι θα μετακινηθούν από τον τόπο διορισμού τους στον τόπο κατοικίας τους και αντίστροφα.
Aπό τις 22/12/2023 μέχρι και τις 7/1/2024
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Έκπτωση 50% επί των κανονικών τιμών των εισιτηρίων σε καθηγητές και δασκάλους, οι οποίοι θα μετακινηθούν από τις 22/12/2023 μέχρι και τις 7/1/2024 από τον τόπο διορισμού τους στον τόπο κατοικίας τους και αντίστροφα ανακοίνωσε η Hellenic Τrain.

Η έκπτωση θα χορηγείται με την επίδειξη της σχετικής απόφασης για την τοποθέτησή τους ως αναπληρωτές ή την οργανική τους θέση και της αστυνομικής τους ταυτότητας.

Η προαναφερόμενη έκπτωση 50% που αφορά σε εισιτήρια Β΄ θέσης, δεν θα ισχύει για εκδόσεις εισιτηρίων μέσω της ιστοσελίδας της Hellenic Train ή μέσω της εφαρμογής κινητών τηλεφώνων, αλλά μόνο για φυσικά σημεία έκδοσης εισιτηρίων.

Η παροχή της εν λόγω έκπτωσης δεν συνδυάζεται με καμία άλλη έκπτωση που πιθανόν να δικαιούται ο επιβάτης (πχ. πολύτεκνοι, ΑΜΕΑ, κλπ).

Στην περίπτωση όπου ο τόπος κατοικίας ή διορισμού των εκπαιδευτικών δεν έχει άμεση σύνδεση με τις αμαξοστοιχίες ή τα λεωφορεία της Hellenic Train με τον τόπο διορισμού ή κατοικίας αντίστοιχα, θα χορηγείται στους ενδιαφερόμενους η έκπτωση του 50% για τη μετάβασή τους έως τον κοντινότερο προορισμό.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πέθανε 55χρονη, στέλεχος της ΕΡΤ

Απαγόρευση καπνίσματος και σε εξωτερικούς χώρους σχεδιάζει η Ε.Ε.

Βρήκαν πτώμα γυναίκας σε παραλία της Πάτρας

Ιταλία: Δύο αγνοούμενοι από την κακοκαιρία Boris

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα