ΑΘΗΝΑ
09:50
|
01.10.2024
Κτηνίατρος, πρώην πορνοστάρ και μοντέλο, κατηγορείται πως κατασκόπευε στην Πολωνία ακτιβιστές για χάρη της λευκορωσικής, KGB
Η Πολωνή κτηνίατρος με τις πολλές ιδιότητες
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ρόλο κατασκόπου για την KGB της Λευκορωσίας φέρεται πως εκτελούσε, μεταξύ άλλων, η 36χρονη Πολωνή κτηνίατρος Ντάρια Οσταπένκο που ήταν παράλληλα και ενεργό «μοντέλο» της επί χρήμασι συνδρομητικής εφαρμογής «OnlyFans» με έδρα το Λονδίνο.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της βρετανικής εφημερίδας Daily Mail , η νεαρή υποδυόταν και την ακτιβίστρια κομμάτων της αντιπολίτευσης που θέλουν να ανατρέψουν την κυβέρνηση του Λευκορώσου Προέδρου Αλεξάντερ Λουκασένκο και τα οποία είχαν καταφύγει (μεταξύ άλλων) και στην Πολωνία, προκειμένου να έχει πρόσβαση στις δραστηριότητές τους ώστε «να ενημερώνει» σχετικά τις λευκορωσικές αρχές.

Εδώ στο ρόλο ακτιβίστριας κατά της κυβέρνησης του Λουκασένκο

Η ίδια πηγή υποστηρίζει πως η διπλή της ταυτότητα αποκαλύφθηκε από την ίδια σε φίλους της στη διάρκεια ενός ξέφρενου μεθυσιού…

Η Οσταπένκο, που είχε δουλέψει και ως πορνοστάρ με το ψευδώνυμο «Rita Martin» είχε δουλέψει και ως μοντέλο, λαμβάνοντας χρήματα από συνδρομητές για διαδικτυακή πορνογραφία. Όλα αυτά ώσπου έπεσε στα «δίχτυα» των πολωνικών μυστικών υπηρεσιών που την συνέλαβαν βρίσκοντας στο κινητό της «στοιχεία» για τις σχέσεις της με την KGB.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Υπό έλεγχο η φωτιά στις αποθήκες με τον ηλιόσπορο στον Βόλο

Νατοϊκό συνέδριο στη βάση της Σούδας για την πολεμική χρήση της τεχνητής νοημοσύνης

Συνεχίζεται η μάχη με τις φλόγες στο Ξυλόκαστρο

Ματαιώνονται πτήσεις στα αεροδρόμια Βρυξελλών και Σαρλερουά λόγω απεργίας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα