ΑΘΗΝΑ
02:59
|
22.05.2024
Ο Γάλλος ποδοσφαιριστής κατηγορεί τον Υπουργό για συκοφαντική δυσφήμηση, καθώς είχε δηλώσει πως ο Μπενζεμά είχε σχέσεις με τη Μουσουλμανική Αδελφότητα.
Ο Καρίμ Μπενζεμά
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο Γάλλος ποδοσφαιριστής Καρίμ Μπενζεμά, κατέθεσε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση κατά του υπουργού Εσωτερικών της Γαλλίας Ζεράλ Νταρμανάν, καθώς ο τελευταίος είχε δηλώσει ότι ο ποδοσφαιριστής είχε σχέσεις με τη Μουσουλμανική Αδελφότητα.

Σύμφωνα με το BBC, ο υπουργός Εσωτερικών της Γαλλίας είχε δηλώσει τον περασμένο Οκτώβρη ότι ο αστέρας του ποδοσφαίρου «έχει δεσμούς με τη Μουσουλμανική Αδελφότητα»

Το σχόλιο του Νταρμανάν ήρθε αφότου ο παίκτης της Αλ Ιτιχάντ δημοσίευσε στα social media την υποστήριξή του στον λαό της Γάζας.

Ο δικηγόρος του Μπενζεμά, στη μηνυτήρια αναφορά του τονίζει πως ο ισχυρισμός του Υπουργού προκάλεσε τεράστια βλάβη στην τιμή και στη φήμη του εντολέα του, με τον ποδοσφαιριστή να γίνεται θύμα «πολιτικής χειραγώγησης» στα επικοινωνιακά παιχνίδια που παίζουν κάποιοι.

Διαβάστε επίσης:

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Εντάλματα σύλληψης για Νετανιάχου και Γκάλαντ ζητά το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο-Είναι εξωφρενικό απαντά ο πρόεδρος Μπάιντεν

Οι ΗΠΑ «απορρίπτουν βασικά» τη σημερινή ανακοίνωση του εισαγγελέα του ΔΠΔ Καρίμ Χαν σχολίασε ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών. Ποικιλία αντιδράσεων στην Ευρώπη.
ΣΥΝΑΦΗ

Καταδίκη 2 νεαρών Σουηδών στη Ρόδο για προσβολή εθνικών συμβόλων

Απειλεί να μην υπογράψει τα μνημόνια των Πρεσπών ο Μητσοτάκης

Μεξικό: Θύματα θερμοπληξίας εκατοντάδες πίθηκοι στο Ταμπάσκο

ΛΔ Κονγκό: Αμερικανοί μεταξύ των υπόπτων για απόπειρα πραξικοπήματος

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα