ΑΘΗΝΑ
07:37
|
10.05.2024
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε μετά την απολογία του ο 23χρονος, τον οποίον κατήγγειλε η σύντροφός του για τον ξυλοδαρμό του 4χρονου παιδιού της. Ο άνδρας φέρετε να ξυλοκόπησε άγρια το παιδί σε καταυλισμό των Μεγάρων στις 10 Ιανουαρίου, το οποίο μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο «Αγλαΐα Κυριακού», όπου και διασωληνώθηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος για τα αδικήματα της απόπειρας ανθρωποκτονίας, της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης και της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες.

 Ο άνδρας φέρεται να απέδωσε τα βαριά τραύματα του 4χρονου στη σύντροφό του, ισχυριζόμενος ότι η μητέρα των παιδιών, λόγω της παθολογικής της ζήλιας, κακοποίησε η ίδια τα δύο αδερφάκια και στη συνέχεια του απέδωσε όλες τις ευθύνες προκειμένου να τον εκδικηθεί.

Μάλιστα, ο 23χρονος υπέβαλε αίτημα στην ανακρίτρια, προκειμένου να καταθέσουν τα υπόλοιπα παιδιά της οικογένειας, για το ποιος τα κακοποιούσε.

Ως μάρτυρας υπεράσπισης του 23χρονου κατέθεσε η πρώην σύζυγος του και η γειτόνισσα του ζευγαριού.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

12 τραγούδια για την Παλαιστίνη

Το μήνυμα για τερματισμό του πολέμου στη Γάζα και λευτεριά στην Παλαιστίνη προσπαθούν να περάσουν μέσα από τη μουσική 12 γνωστοί καλλιτέχνες.
ΣΥΝΑΦΗ

Στο Σύνταγμα οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ

Ο καιρός σήμερα: Νεφώσεις με βροχές και τοπικές καταιγίδες

Ένας νεκρός και μία τραυματίας από ένοπλη επίθεση στον Βύρωνα

Ενθουσιασμός για την εμφάνιση της Μαρίνας Σάττι στη Eurovision

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα