ΑΘΗΝΑ
07:11
|
12.06.2026
Θα συναντηθεί με τον πρόεδρο Χριστοδουλίδη και θα μιλήσει σε ανοιχτή εκδήλωση που διοργανώνει η ελληνική πρεσβεία.
Θα ενημερώσει τους Έλληνες που ζουν στο νησί
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Στην Κύπρο μεταβαίνει σήμερα Παρασκευή η υπουργός Εσωτερικών Νίκη Κεραμέως προκειμένου να ενημερώσει Έλληνες εκλογείς που διαβιούν εκεί για τη διαδικασία της επιστολικής ψήφου.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής της στη Λευκωσία, η κυρία Κεραμέως θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, την πρόεδρο της Βουλής Αννίτα Δημητρίου και τον υπουργό Οικονομικών αρμόδιο για θέματα Δημόσιας Διοίκησης, Μάκη Κεραυνό.

Παράλληλα, σε ανοιχτή εκδήλωση που διοργανώνεται από την ελληνική πρεσβεία, θα ενημερώσει τους εκλογείς σχετικά με τη δυνατότητα που έχουν να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα, μέσω επιστολικής ψήφου, στις προσεχείς ευρωεκλογές μετά την ψήφιση του σχετικού νομοσχεδίου του Υπουργείου Εσωτερικών.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Η κριτική στον Πούτιν, οι ρωσικές επιλογές και η ανάγκη για ενοποίηση του μετώπου με το Ιράν

Συμφωνία με το Ιράν ακόμη και εντός Σαββατοκύριακου αναγγέλλει ο Τραμπ (upd)

Οικονομικές και ενεργειακές προκλήσεις για το μέλλον βλέπει ο Πιερρακάκης στο Eurogroup

Ψηφίστηκε το νομοσχέδιο για κανάλια περιφερειακής εμβέλειας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα