ΑΘΗΝΑ
05:49
|
18.05.2024
Η αστυνομία προχώρησε σε προσαγωγές και στην Θεσσαλονίκη.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σε έξι συλλήψεις και έξι προσαγωγές προχώρησε σήμερα η ΕΛ.ΑΣ., κατά την διάρκεια της μεγαλειώδους πορείας διαμαρτυρίας, στο πλαίσιο των απεργιακών κινητοποιήσεων της ΑΔΕΔΥ, του ΠΑΜΕ, του Εργατικού Κέντρου Αθήνας και Ομοσπονδιών του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου από το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Μάλιστα, οι πρώτες τέσσερις συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν πριν ακόμη ξεκινήσουν οι συγκεντρώσεις, περίπου στις 10:20 το πρωί, όταν αστυνομικοί προχώρησαν σε έλεγχο περαστικών στην συμβολή των οδών Ακαδημίας και Βουκουρεστίου. Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., βρέθηκαν στην κατοχή των ατόμων αυτών 10 μολότοφ και αντιασφυξιογόνες μάσκες.

Κατά την διάρκεια της πορείας συνελήφθησαν ακόμα δύο άτομα, που φέρονται να επιτέθηκαν με μολότοφ σε αστυνομικούς, ενώ έγιναν και 6 προσαγωγές διαδηλωτών.

Χημικά και προσαγωγές στην Θεσσαλονίκη

Και στην Θεσσαλονίκη εξελίχθηκαν επεισόδια μεταξύ διαδηλωτών και ΜΑΤ, με την αστυνομία να προχωρά σε προσαγωγές, ενώ έκανε και εκτεταμένη χρήση χημικών, «πνίγοντας» την πορεία.

Μάλιστα, κατά την διάρκεια των επεισοδίων, ένας αστυνομικός έχασε το υπηρεσιακό του όπλο, το οποίο του έπεσε στον δρόμο. Τελικώς, το όπλο επιστράφηκε σε αστυνομικό τμήμα.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ξεκινά αύριο το συνέδριο για το υπαρξιακό πρόβλημα της Ελλάδας

Κατεδάφισαν στο Κίεβο ναό της Ουκρανικής Ορθοδόξου Εκκλησίας

Στον ΑΡΚΤΟΥΡΟ η ορφανή αρκουδίτσα Μάρθα

Αττική: Σύλληψη 52χρονου για πορνογραφία ανηλίκων μέσω διαδικτύου

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα