ΑΘΗΝΑ
10:10
|
08.06.2026
Η Κάμαλα Χάρις  παρατήρησε ότι πολλοί άνθρωποι στάλθηκαν στη φυλακή για απλή κατοχή μαριχουάνας.
Κάμαλα Χάρις, Αντιπρόεδρος των ΗΠΑ
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

«Κανείς δεν θα έπρεπε να φυλακίζεται επειδή κάπνισε μαριχουάνα» δήλωσε απόψε η Αμερικανίδα Αντιπρόεδρος Κάμαλα Χάρις συναντώντας τον ράπερ Fat Joe και άλλα άτομα που πήραν αμνηστία για σειρά αδικημάτων για χρήση μαριχουάνας.

Κατά τη συνάντηση αυτή η Κάμαλα Χάρις  παρατήρησε ότι πολλοί άνθρωποι στάλθηκαν στη φυλακή για απλή κατοχή μαριχουάνας. Κάλεσε έτσι το υπουργείο Υγείας και το υπουργείο Δικαιοσύνης να επισπεύσουν τη διαδικασία χαρακτηρίζοντας την μαριχουάνα λιγότερο επιβλαβή σε σχέση με άλλες ουσίες όπως η ηρωίνη.

Σχεδόν 40 Πολιτείες έχουν νομιμοποιήσει τη χρήση μαριχουάνας αλλά στις υπόλοιπες και σε ομοσπονδιακό επίπεδο παραμένει  παράνομη».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Σεισμός 7,8 Ρίχτερ στις Φιλιππίνες-Πολλοί νεκροί και τραυματίες, καταστροφές σε κτίρια και συναγερμός για τσουνάμι (upd)

64 αγροτοδασικές πυρκαγιές το τελευταίο 48ωρο

Τη νίκη του στις εκλογές της Αρμενίας ανακήρυξε ο Πασινιάν-«Ικανοποιημένες» οι Βρυξέλλες  

Νέα σεισμική δόνηση 4,3 Ρίχτερ στην Εύβοια

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα