ΑΘΗΝΑ
20:13
|
02.07.2024
Ο καλλιτέχνης αντιμετωπίζει προσωρινή γλωσσική διαταραχή, την οποία αναμένεται να αντιμετωπίσει πλήρως, σύμφωνα με τους γιατρούς.
Ο Δημήτρης Σταρόβας νοσηλεύεται από τις 15 Μαΐου
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Εξιτήριο αναμένεται να λάβει σήμερα ο γνωστός καλλιτέχνης Δημήτρης Σταρόβας από το Τζάνειο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται από τις 15 Μαΐου, λόγω εγκεφαλικού επεισοδίου που υπέστη.

Μιλώντας στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» του Mega, η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, αναφέρθηκε στην εξέλιξη της υγείας του καλλιτέχνη, δήλωσε πως η κατάστασή του βαίνει καλώς.

«Ευτυχώς τα πράγματα είναι πάρα πολύ καλά», τόνισε η κα Παγώνη και συνέχισε λέγοντας πως, παρότι δεν είναι εύκολες αυτές οι καταστάσεις, τόσο ο καλλιτέχνης, όσο και η ιατρική του ομάδα «το πάλεψαν πολύ», με αποτέλεσμα ο Δημήτρης Σταρόβας να επιστρέψει στο σπίτι του «και μετά θα κάνει τα σχέδιά του και θα επιστρέψει κοντά μας».

Αναφορικά με τα βήματα που θα ακολουθήσει στη συνέχεια ο μουσικός, η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ εξήγησε πως «θα πάρει σαφείς οδηγίες και από τις δύο ομάδες γιατρών για το τι θα κάνει για ένα διάστημα και τα πράγματα θα πάνε καλά».

Ο καλλιτέχνης αντιμετωπίζει προσωρινή γλωσσική διαταραχή λόγω του επεισοδίου, με τους γιατρούς να εκτιμούν πως, με τον απαραίτητο χρόνο και ειδικές θεραπείες, αυτό θα αντιμετωπιστεί πλήρως.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Φωτιές: Viral η εικόνα με τους εξαντλημένους πυροσβέστες στο χώμα (photo)

Η Μελόνι χτίζει τη μονοκρατορία της

Φωτιά στην Ασωπία Βοιωτίας- Επιχειρούν εναέρια μέσα

Πέθανε ο δημοσιογράφος Βασίλης Κουτουζής

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα