ΑΘΗΝΑ
21:19
|
17.06.2026
«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε σήμερα, ενώπιον του... 'ολιγομελούς' υπουργικού συμβουλίου των 61 μελών, για επανεκκίνηση του κυβερνητικού έργου», σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.
Φωτογραφία αρχείου
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε σήμερα, ενώπιον του… ‘ολιγομελούς’ υπουργικού συμβουλίου των 61 μελών, για επανεκκίνηση του κυβερνητικού έργου», σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.

Απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό ο ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζει ότι επανεκκίνηση «δεν γίνεται με ανακύκλωση προσώπων στις κυβερνητικές καρέκλες, με επιβράβευση εκείνων που πρωτοστάτησαν στην επιχείρηση ‘μπαζώματος’ της αλήθειας για τα Τέμπη, με ανάγνωση ‘όπως μας βολεύει’ των αποτελεσμάτων της κάλπης». Σημειώνει ότι η πραγματική αντιμετώπιση των αναγκών των πολιτών απαιτεί ριζική αλλαγή της πολιτικής της κυβέρνησης, «που θα ευνοεί τους ασθενέστερους και όχι τα καρτέλ των συμφερόντων που σας στηρίζουν».

Ο ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζει, τέλος, ότι περιμένει τώρα που τέλειωσε η προεκλογική περίοδος, «να δούμε τι άλλο θα σκαρφιστείτε για να συνεχίσετε να αρνείστε τα πραγματικά, κοστολογημένα μέτρα που προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ για να βοηθηθούν οι πολλοί. Προσπαθήστε, τουλάχιστον, να πρωτοτυπήσετε…».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Στο αρχείο οι κατηγορίες κατά της τουρκικής τράπεζας Halkbank

Η ΕΛΑΣ κατεβαίνει στις εκλογές για να νικήσει, είπε στη Λευκωσία ο Τσίπρας

Οι ΗΠΑ έδωσαν το κείμενο του μνημονίου με το Ιράν

Πετύχαμε όσα θέλαμε, λέει ο Τραμπ για τον πόλεμο και τη συμφωνία με το Ιράν [upd]

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα