ΑΘΗΝΑ
01:32
|
29.09.2024
Η μήνυση κατατέθηκε από τη νυν σύζυγο, θύμα ξυλοδαρμού, Σοφία Πολυζωγοπούλου. Αναζητείται από την ΕΛ.ΑΣ. ο ποινικολόγος.
Απόστολος Λύτρας, έξω από την Ευελπίδων
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Μήνυση κατά του ποινικολόγου Απόστολου Λύτρα και της πρώην συζύγου του κατέθεσε η νυν σύζυγος Σοφία Πολυζωγοπούλου. Ο ποινικολόγος Απόστολος Λύτρας αναζητείται πλέον από την Αστυνομία προκειμένου να συλληφθεί για παραβίαση των περιοριστικών όρων που του είχαν επιβληθεί, μετά το περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας που σημειώθηκε μεταξύ τους τα ξημερώματα της Κυριακής. Παράλληλα κρατείται και η πρώην σύζυγος του κ. Λύτρα, μετά από μήνυση που κατέθεσε εναντίον της η νυν σύζυγος του για παραβίαση της οικιακής ειρήνης και εξύβρισης.

Νωρίτερα ο επίτιμος πρόεδρος των αστυνομικών νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης είχε δηλώσει στην ΕΡΤ ότι η πρώην σύζυγος του δικηγόρου, μαζί με ένα από τα παιδιά τους πήγαν στο σπίτι για να πάρουν τα πράγματά του. Η κ. Πολυζωγοπούλου -θύμα ξυλοδαρμού-, όταν τους αντιλήφθηκε πάτησε το panic button και κατόπιν λιποθύμησε. Κλήθηκε το ΕΚΑΒ, της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και κατόπιν υπέβαλε μήνυση. Όπως ανέφερε ο κ. Καλλιακμάνης, οι αστυνομικές αρχές αναζητούν τον Απόστολο Λύτρα για να τον συλλάβουν στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Ωστόσο, ερωτηθείσα σχετικά στον ANT1 η εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ., Κωνσταντία Δημογλίδου δεν επιβεβαίωσε αρχικά την πληροφορία. «Δεν μπορώ να επιβεβαιώσω», είπε η Δημογλίδου για την πληροφορία που έδωσε στη δημοσιότητα ο Γιώργος Καλλιακμάνης.  

Ωστόσο, αργότερα η εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ. ενημέρωσε ότι ένα πρόσωπο από το περιβάλλον του δράστη κρατείται και θα ακολουθηθεί η αυτόφωρη διαδικασία κατόπιν συνεννόησης με τον αρμόδιο εισαγγελέα. Στη συνέχεια το θύμα ενημέρωσε ότι θέλει να υποβάλει μήνυση και κατά του δράση της ενδοοικογενειακής βίας, καθώς θεώρησε ότι παραβιάστηκαν οι περιοριστικοί όροι με κάποια επικοινωνία που είχαν μεταξύ τους. Μετά τη μήνυση, οι αστυνομικές αρχές αναζητούν τον Απόστολο Λύτρα για να τον συλλάβουν στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

«Έχουν υποβληθεί μηνύσεις. Θα ακολουθηθεί αυτόφωρη διαδικασία κανονικά. Κρατείται ένα άτομο από το οικογενειακό περιβάλλον του δράστη, το οποίο θα οδηγηθεί αρμοδίως στον εισαγγελέα. Υπάρχουν και μηνύσεις και προς τον δράστη», διαβεβαίωσε η εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ., Κωνσταντία Δημογλίδου.

Διαβάστε επίσης:

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Παντελή Κυραμαργιέ μήπως ήρθε η ώρα να απενοχοποιήσουμε τη συγκίνηση;

Φωτιά στην Ξάνθη-Ήχησε το 112

Σεισμός 4,4 ρίχτερ στις Στροφάδες

Έκτακτο δελτίο καιρού: Επιδείνωση από βδομάδα με βροχές και πτώση θερμοκρασίας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα