ΑΘΗΝΑ
01:17
|
29.09.2024
Ο 81χρονος, αφότου σκότωσε τη γυναίκα του, αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει, καταπίνοντας ποσότητα απορρυπαντικού. Ο δράστης δεν διατρέχει κίνδυνο.
Πρόκειται για την ένατη γυναικοκτονία πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο εξάμηνο της χρονιάς
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ανατριχιαστικές είναι οι λεπτομέρειες της γυναικοκτονίας της 73χρονης στην Αλεξανδρούπολη, της οποίας το άψυχο σώμα αντίκρισαν οι αστυνομικοί λίγο μετά τις 9 το πρωί, όταν ειδοποιήθηκαν από περίοικους για καβγά σε γειτονικό σπίτι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 81χρονος σύζυγός της της επιτέθηκε και την σκότωσε με αιχμηρό αντικείμενο, συγκεκριμένα με μαχαίρι, όπως προέκυψε από μια πρώτη εξέταση από ιατροδικαστή.

Μάλιστα,  από τα στοιχεία της ιατροδικαστικής αυτοψίας στον τόπο του εγκλήματος, προκύπτει ότι το θύμα δέχθηκε 12 χτυπήματα στο αριστερό ημιθωράκιο, με αποτέλεσμα ο θάνατος να είναι ακαριαίος.

Όπως αναφέρουν τοπικά μέσα, αφότου ολοκλήρωσε την ειδεχθή πράξη του, ο δράστης βγήκε στο μπαλκόνι και φώναζε «σκότωσα την γυναίκα μου», ενώ στη συνέχεια προσπάθησε, ανεπιτυχώς, να αυτοκτονήσει καταπίνοντας ποσότητα απορρυπαντικού.

Ο ηλικιωμένος δράστης, ο οποίος δεν διατρέχει κίνδυνο, μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης (ΠΓΝΑ), όπου νοσηλεύεται, ενώ οι Αρχές διεξάγουν εντατικές έρευνες για να διαλευκάνουν τις ακριβείς συνθήκες και τα κίνητρα πίσω από το τραγικό αυτό περιστατικό.

Αύριο, Σάββατο (22/6), αναμένεται η διενέργεια της νεκροψίας-νεκροτομής στη σορό της 73χρονης.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Παντελή Κυραμαργιέ μήπως ήρθε η ώρα να απενοχοποιήσουμε τη συγκίνηση;

Φωτιά στην Ξάνθη-Ήχησε το 112

Σεισμός 4,4 ρίχτερ στις Στροφάδες

Έκτακτο δελτίο καιρού: Επιδείνωση από βδομάδα με βροχές και πτώση θερμοκρασίας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα