ΑΘΗΝΑ
21:29
|
28.09.2024
Κάθε Κυριακή σταχυολογούμε όσα έφερε η εβδομάδα που φεύγει.
Ειδήσεις και σχόλια για τον κόσμο μας από το Κοσμοδρόμιο
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Για να συνεχίσω με τη σειρά μου την τεκμηριωμένη διαπίστωση του κ. Σκυλακάκη, που θα διαβάσετε στο άρθρο, σε παγκόσμια πρώτη και μόνο εδώ, στο Κοσμοδρόμιο, να σας διαβεβαιώσω ότι αύριο είναι του Αγίου Πνεύματος, την 28η Οκτωβρίου θα γιορτάσουμε την επέτειο του «ΟΧΙ» και στις 25 Δεκεμβρίου, θα έχουμε Χριστούγεννα.

O tempora… έχουμε ξεχάσει ποια είναι αποστολή και ο πυρήνας του ευρωκοινοβουλίου κι επειδή στο παιδί αρέσουν οι «πελλαμάρες» του τύπου να αγκαλιάσει τον Μασκ κι αύριο ένα πλατάνι σε δυσπρόσιτο σημείο -λέω- πρέπει τώρα να πάει και αυτό εκεί,  να τις συνεχίσει απρόσκοπτα και μαζί του, πρώην μοντέλα, μπαλαδόροι, μπασκετμπολίστες και ο κάθε πικραμένος, που θα κυνηγάει τον κάθε  διάσημο για αγκαλίτσες και φιλάκια. Ο πλήρης εκφυλισμός δηλαδή, τον οποίο φυσικά πυροδότησαν οι κατ’ επάγγελμα πολιτικοί. 

Ήγουν, γιατί να μην πάει και ο αγκαλίτσας;

Να του προτείνω μόνο να επισκεφθεί και την αίθουσα «Μανώλης Γλέζος» που υπάρχει εκεί, για να του εξηγήσει κάποιος την διαφορά μεταξύ «πελλαμάρας» και αγκαλίτσας και της επιμονής και της υγιούς τρέλας,  για χάρη ενός έθνους.

«Πέμπτη η Ελλάδα μεταξύ των 23 χωρών που πέτυχαν τον ετήσιο στόχο του 2%, σε αμυντικές δαπάνες στο ΝΑΤΟ», αντιγράφω από την λεζάντα στο Facebook, αλλά  η Ελλάδα βρίσκεται στην 35η θέση μεταξύ 42 χώρων παγκοσμίως ως προς τις προοπτικές προσλήψεων για το γ΄ τρίμηνο του τρέχοντος έτους. Ο Ιονέσκο και ο Νταλί, οι πρεσβευτές του σουρεαλισμού, παρωχημένοι όντες μπροστά σε αυτό το «θαύμα» της ελληνικής κυβέρνησης, αν ήταν εν ζωή, θα έσφιγγαν με ενθουσιασμό το χέρι του Κούλη ή του Πίνατ. Παίζει.

Άσε την τσανάκα, Ούρσουλα, να φάει και κάνας άλλος. Όχι ότι μας νοιάζει, στην τελική. Απλώς, η Ούρσουλα, προσέθεσε μεταξύ πολλών μικρών και μεγάλων και μόνο κακών στην Ε.Ε., τον εξόφθαλμο μιλιταρισμό και την διατήρηση, αν όχι εμβάθυνση της δουλικότητας προς τις ΗΠΑ. Όποιος κι αν τη διαδεχθεί εν πάση περιπτώσει, ο «Μανωλιός» με τα ρούχα της γνωστής παροιμίας, θα είναι.

Δεν «σκοτώνουν τα άλογα όταν γεράσουν», παρά τα τιμούν για τη διαδρομή τους, μέχρι να φτάσουν  στον αναπόφευκτο τελικό προορισμό,  ακριβώς όπως έκανε αυτή η κυρία, που τον φρόντιζε. Εκτοράκο, συγγνώμη από έναν εκπρόσωπο του «ανθρώπινου» γένους.

Δεν είναι τα δέντρα. Δεν είναι ο Λόφος του Στρέφη. Είναι η πρόθεση για «πλαστικοποίηση», πολιτιστική ισοπέδωση και συμμόρφωση (compliance) της πιο κουλτουριάρας και ανυπόταχτης γειτονιάς της πόλης. 

600 νεκροί, είναι τεράστιο και αχώνευτο νούμερο, για να κάνουν δηλώσεις λες και είναι ο πρόεδρος του Εδεσσαϊκού.

Θα είναι σαν να κάνετε διάσκεψη, αλλά δεν θα κάνετε.
Γέροντας Παΐσιος.

Πρωτοφανές μέτρο: χάρη, σε 2.654 κρατούμενους! Προφανώς, με την ίδια ευκολία που τους βγάζουν, με την ίδια ευκολία, τους μπάζουν. Λες και τους πήραν τις πινακίδες και τις επέστρεψαν πάλι. Όπως γίνεται εδώ, τα Χριστούγεννα.

Τραγουδάρα, με τον τίτλο να τα λέει όλα: δεν είναι βάρος, είναι ο αδελφός μου. Τον νου σας λοιπόν σε συγγενείς κι αδέλφια, μήπως και δεν προλάβετε να το συνειδητοποιήσετε ή δεν προλάβετε να τους το πείτε. Τους συγγενείς, δεν τους διαλέγουμε κτλ, αλλά και το αίμα, νερό δεν γίνεται. Κάτι δικά μου…

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Παντελή Κυραμαργιέ μήπως ήρθε η ώρα να απενοχοποιήσουμε τη συγκίνηση;

Φωτιά στην Ξάνθη-Ήχησε το 112

Ενοποίηση των ενεργειακών συστημάτων Ρωσίας, Ιράν και Αζερμπαϊτζάν

Σεισμός 4,4 ρίχτερ στις Στροφάδες

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα