ΑΘΗΝΑ
01:17
|
29.09.2024
Γαλλία-Πολωνία και Ολλανδία-Αυστρία για τον 4ο όμιλο, Αγγλία-Σλοβενία και Δανία-Σερβία για τον 3ο.
Tρία δύσκολα παιχνίδια που θα κρίνουν την πρόκριση στους «16» για 6 ομάδες
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Στην τελική ευθεία μπαίνει η φάση των ομίλων του Euro 2024, με την 3η αγωνιστική, σήμερα Τρίτη, στον 3ο και 4ο γκρουπ και τρία δύσκολα παιχνίδια που θα κρίνουν την πρόκριση στους «16» για 6 ομάδες.

Η εύκολη υπόθεση φαίνεται να είναι αυτή της πρόκρισης της Γαλλίας -αήττητη εδώ και 8 αγώνες στους ομίλους- που στις 17:00 ώρα στο Signal Iduna Park του Ντόρτμουντ, θα αντιμετωπίσει για τον 4ο όμιλο την Πολωνία που έχει μηδέν βαθμούς συγκομιδή μετά από τις δύο πρώτες αγωνιστικές και έχει μαθηματικά αποκλειστεί απ’ τη φάση των νοκ-άουτ.

Την ίδια ώρα, στις 19:00, στο Olympiastadion»του Βερολίνου, Ολλανδία και Αυστρία θα παλέψουν για την 2η θέση του 4ου ομίλου. Οι Ολλανδοί του Ρόναλντ Κούμαν, έχουν εξασφαλισμένη την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση ακόμα και ως 3οι , αλλά για τους Αυστριακούς η νίκη είναι απαραίτητη για να μην αναγκαστούν να μπουν στην αγωνία της πρόκρισης μέσω του συντελεστή τερμάτων.

Τρεις ώρες αργότερα, στις 22:00 στο RheinEnergieStadion» της Κολωνίας, για τον 3ο όμιλο, όπου όλα τα σενάρια είναι ανοιχτά, θα αναμετρηθούν η Αγγλία και η Σλοβενία, με τους Βρετανούς να αναζητούν τη δεύτερη νίκη τους προκειμένου να καπαρώσουν την πρώτη θέση και την πρόκριση κόντρα στους Σλοβένους που θέλουν να διατηρήσουν την πόρτα για τους «16» ανοιχτή.

Την ίδια ώρα, στις 22:00 00 στην «Allianz Arena» του Μονάχου η Δανία θα αντιμετωπίσει τη Σερβία σε άλλο ένα καθοριστικό παιχνίδι για την πρόκριση απ’ τον 3ο όμιλο. Η Σερβία χρειάζεται αποκλειστικά τη νίκη για να προκριθεί, νίκη που φυσικά θέλει και η Δανία για να μην χρειαστεί να περιμένει κι αυτή για τον καλύτερο της 3ης θέσης.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Europa League: Ήττα με 2-0 για τον Ολυμπιακό στη Λιόν

Στις 3 Οκτώβρη η απάντηση της FIFA για αποκλεισμό του Ισραήλ

Λύγισε απέναντι στη Γαλατασαράι ο ΠΑΟΚ

Δεύτερη… κίτρινη για τον Αταμάν-«Συγγνώμη» του Τούρκου στη Φενέρμπαχτσε

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα