ΑΘΗΝΑ
00:31
|
07.06.2026
Νωρίτερα στάλθηκε μήνυμα από το 112 που συμβούλευε τους κατοίκους της περιοχής να παραμείνουν σε κλειστούς χώρους, για να αποφύγουν πιθανή δυσφορία ή δύσπνοια.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι σε παλιό, εγκαταλειμμένο εργοστάσιο επί της οδού Κεφαλληνίας στο Μοσχάτο τέθηκε υπό έλεγχο περίπου δύο ώρες μετά την εκδήλωσή της.

Ωστόσο, επί τόπου παραμένουν 28 πυροσβέστες με εννιά οχήματα ώσπου να σβηστεί πλήρως.

Η εκδήλωση της πυρκαγιάς προκάλεσε νωρίτερα έντονη ανησυχία σε κατοίκους της περιοχής που καλύφθηκε από πυκνούς μαύρους, καπνούς δημιουργώντας αποπνικτική ατμόσφαιρα.

Οι κάτοικοι της περιοχής εδώ και καιρό εξέφραζαν έντονες ανησυχίες για το ενδεχόμενο πυρκαγιάς στο παλιό εργοστάσιο, ζητώντας την εγρήγορση των αρμόδιων υπηρεσιών δίχως αποτέλεσμα.

Στους κατοίκους στάλθηκε μήνυμα από το 112, ζητώντας τους να παραμείνουν σε κλειστούς χώρους, με κλειστές πόρτες και παράθυρα.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από μια εβδομάδα ξέσπασε πυρκαγιά στο εργοστάσιο PAL SA, κατασκευής μαγειρικών συσκευών, στην Κάτω Κηφισιά, προκαλώντας τεράστιες εκρήξεις και ένα πυκνό τοξικό κύμα καπνού.  Και τότε εστάλη μήνυμα του 112 στους κατοίκους της περιοχής, να κλείσουν πόρτες και παράθυρα.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

«6ος Αγώνας RUN BIKE CARE 2026» την Κυριακή 7 Ιουνίου-Ποιες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν

Κυριακή 7 Ιουνίου στην πλατεία Κουμουνδούρου: Γλέντι οικονομικής ενίσχυσης για τον αγώνα ενάντια στις διώξεις

Ποινική δίωξη σε υπαλλήλους Πολεοδομιών για χρηματισμό

Στη φυλακή ο 41χρονος για τη γυναικοκτονία στην Καλαμάτα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα