ΑΘΗΝΑ
00:43
|
14.06.2026
Μια 41χρονη αλλοδαπή κατήγγειλε, ότι ξυλοκοπήθηκε από τον ομοεθνή πρώην σύντροφό της και επιθυμεί την ποινική δίωξή του.
Φωτογραφία αρχείου
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ένα ακόμα περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας καταγγέλθηκε, αυτή τη φορά στην περιοχή της Κυψέλης, από 41χρονη αλλοδαπή, που χθες Παρασκευή 28/6 ξυλοκοπήθηκε από τον ομοεθνή πρώην σύντροφό της. Το θύμα δήλωσε επίσης στις Αρχές ότι ήταν έγκυος.

Ο δράστης, καταγωγής από το Κονγκό, συνελήφθη και η γυναίκα μεταφέρθηκε στο Τζάνειο Νοσοκομείο για εξετάσεις, όπου διαπιστώθηκε τελικά από τους γιατρούς ότι δεν ήταν έγκυος όπως πίστευε, με την ίδια να υποστηρίζει ότι είχε καταλάβει λάθος. 

Ο φερόμενος ως δράστης οδηγήθηκε το πρωί του Σαββάτου στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, ενώ χορηγήθηκε παραγγελία ιατροδικαστικής εξέτασης στην 41χρονη, η οποία επιθυμεί την ποινική δίωξή του.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο φερόμενος ως δράστης είχε αποφυλακιστεί τον περασμένο Ιανουάριο από τις φυλακές της Πάτρας.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Προφυλακιστέος ο 65χρονος Ιταλός για το διπλό φονικό στο Αίγιο

Δικαίωση για τον 19χρονο Γιάννη: Ένοχοι και οι τέσσερις για την τραγωδία στο λούνα παρκ της Χαλκιδικής

Τρεις αρκούδες νεκρές από ανθρώπινο χέρι σε Φλώρινα και Κοζάνη

Πυρκαγιά σε δασική έκταση στον Σχίνο Λουτρακίου

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα