ΑΘΗΝΑ
16:25
|
06.10.2024
Η γυναίκα μεταφέρθηκε στη νοσηλευτική μονάδα Πύργου ώστε να σταθεροποιηθεί η κατάστασή της, πριν μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Πατρών.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Στο νοσοκομείο της Πάτρας μεταφέρθηκε βαριά τραυματισμένη μια 57χρονη γυναίκα από την Αυστρία, την οποία έριξε από το μπαλκόνι ο πρώην σύντροφός της την Κυριακή (07/07), κατά την διάρκεια επεισοδίου ενδοοικογενειακής βίας, στο Κάτω Σαμικό Ηλείας.

Ο 59χρονος φέρεται να παραδέχτηκε την πράξη του στις αρχές και έχει συλληφθεί. Σύμφωνα με το  ilialive, ο ίδιος υποστήριξε πως, κατά τη διάρκεια διαπληκτισμού, έσπρωξε την καρέκλα στην οποία καθόταν η 57χρονη στο μπαλκόνι. Σύμφωνα με τον ίδιο, το προστατευτικό κάγκελο τότε υποχώρησε, με την γυναίκα να πέφτει στο κενό, από ύψος 3 μέτρων.

Αρχικά, η 57χρονη μεταφέρθηκε στη νοσηλευτική μονάδα Πύργου, όπου οι γιατροί κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια να σταθεροποιήσουν την κατάσταση της πολυτραυματία και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών, στο Ρίο.

Την υπόθεση έχει αναλάβει το Γραφείο Αντιμετώπισης της Δ.Α. Ηλείας στον Πύργο, ενώ κινητοποιήθηκε και το Α.Τ. Κρεστένων. Ο φερόμενος δράστης αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα στον Εισαγγελέα Ηλείας.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

ΣΥΡΙΖΑ: Αλλαγή της ημερομηνίας του Συνεδρίου-Αποχώρησαν οι Kasselistas από τη συνεδρίαση της ΚΕ (upd)

Τη μετάθεση του έκτακτου συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ κατά μια εβδομάδα αργότερα, στις 8-10 Νοεμβρίου εισηγήθηκε προς την Κ.Ε. η Πολιτική Γραμματεία-Διαφώνησε η Θεοδώρα Τζάκρη.
ΣΥΝΑΦΗ

Όρμπαν: Αν συνεχιστεί η παράτυπη μετανάστευση, θα μεταφέρουμε τους μετανάστες στις Βρυξέλλες

Λίβανος: Αεροπορικοί βομβαρδισμοί του Ισραήλ έπληξαν τα νότια προάστια της Βηρυτού

Χιλιάδες διαδηλώνουν σε όλο τον κόσμο για τη Γάζα και τον Λίβανο

Δημοτικές εκλογές στη Βραζιλία

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα