ΑΘΗΝΑ
09:35
|
20.09.2024
Πυρκαγιά έχει ξεσπάσει σε δασική έκταση στην Κάτω Ποσειδωνία Λαυρίου.
Φωτογραφία αρχείου
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Χωρίς ενεργό μέτωπο είναι, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η πυρκαγιά που ξέσπασε σε δασική έκταση στην Κάτω Ποσειδωνία Λαυρίου. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική η φωτιά εκδηλώθηκε γύρω στις 16.42 κοντά σε κατοικημένη περιοχή. Στο σημείο επιχειρούν 92 πυροσβέστες με 5 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, 25 οχήματα και από αέρος συνδράμουν 2 αεροσκάφη και 6 ελικόπτερα. Επιπλέον, στο σημείο μετέβη και πλωτό μέσο του Πυροσβεστικού Σώματος.

Σημειώνεται ότι δύο μηνύματα εστάλησαν μέσω του 112 σε όσους βρίσκονται στην περιοχή Κάτω Ποσειδωνία Λαυρίου. Το πρώτο ενημέρωνε τους κατοίκους για την δασική πυρκαγιά προκειμένου να παραμείνουν σε ετοιμότητα και να ακολουθούν τις οδηγίες των αρχών ενώ το δεύτερο τους καλούσε να απομακρυνθούν από τον οικισμό Κάτω Ποσειδωνία Λαυρίου και να κατευθυνθούν προς Ανάβυσσο.

Χωρίς ενεργό μέτωπο η πυρκαγιά σε δασική έκταση στο Βροντερό Πρεσπών- Δύναμη της Πυροσβεστικής παραμένει στο σημείο

Χωρίς ενεργό μέτωπο είναι πλέον η πυρκαγιά που ξέσπασε το μεσημέρι σε δασική έκταση στο Βροντερό Πρεσπών, σύμφωνα με την Πυροσβεστική. Στο σημείο εξακολουθούσαν πάντως να επιχειρούν στις 7 το βράδυ 18 πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα και από αέρος ένα ελικόπτερο.

Η Πυροσβεστική καλεί όλους τους πολίτες, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και σε περίπτωση πυρκαγιάς, για τη δική τους ασφάλεια, να ακολουθούν πιστά τις υποδείξεις των αρμόδιων Αρχών.

Πυρκαγιά σε υψόμετρο άνω των 1000 μέτρων στον Όλυμπο, κοντά στο καταφύγιο «Κορομηλιά». Επιχειρούν εναέρια μέσα

Πυρκαγιά σε δύσβατη δασική έκταση στον Όλυμπο, σε υψόμετρο άνω των 1000 μέτρων, κοντά στο καταφύγιο «Κορομηλιά», ξέσπασε το απόγευμα της Κυριακής. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, στο σημείο έχουν σπεύσει πεζοπόρα τμήματα και τρία οχήματα, ενώ επιχειρούν τρία αεροσκάφη και δύο ελικόπτερα.

Στο μεταξύ, χωρίς ενεργό μέτωπο είναι πλέον η πυρκαγιά που ξέσπασε το μεσημέρι σε δασική έκταση στο Βροντερό Πρεσπών, σύμφωνα με την Πυροσβεστική. Στο σημείο εξακολουθούν να βρίσκονται 18 πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα και ένα ελικόπτερο. Η Πυροσβεστική καλεί όλους τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και, σε περίπτωση πυρκαγιάς, για τη δική τους ασφάλεια, να ακολουθούν πιστά τις υποδείξεις των αρμόδιων Αρχών.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Τζόκερ: Νέο τζακ ποτ-Κληρώνει 14,5 εκ ευρώ την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου

Μέσα κοινωνικής δικτύωσης παρακολουθούν τους χρήστες, επιβεβαιώνει η εποπτική αρχή των ΗΠΑ

Στις φλόγες το Περού-Καίγονται καλλιέργειες και αρχαιολογικοί χώροι

Ένας νεκρός και ένας τραυματίας από επίθεση με μαχαίρι στην Ολλανδία

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα