ΑΘΗΝΑ
08:16
|
04.06.2026
Αύξηση 22% στην τιμή χονδρικής της ηλεκτρικής ενέργειας τον Ιούλιο, σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Έκτακτη σύσκεψη με την ηγεσία του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, με θέμα τις αυξήσεις στις τιμές χονδρικής του ρεύματος, θα έχει σήμερα στις 10 το πρωί ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Υπενθυμίζεται ότι παρατηρήθηκε αύξηση 22% στην τιμή χονδρικής της ηλεκτρικής ενέργειας τον Ιούλιο, σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα. Αντίστοιχα, η τιμή του ρεύματος αυξήθηκε κατά 14% είναι το πράσινο τιμολόγιο της ΔΕΗ για το ίδιο χρονικό διάστημα.

Στη συνέχεια, στις 10:30, ο πρωθυπουργός θα προεδρεύσει στην τακτική συνεδρίαση του Κυβερνητικού Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ημέρα διαλόγου στη Θεσσαλονίκη: Προϋποθέσεις για μια κυρίαρχη χώρα

ΗΠΑ-Βουλή των Αντιπροσώπων: Πέρασε ψήφισμα που «ψαλιδίζει» τις πολεμικές εξουσίες του Τραμπ στο Ιράν

Ισραήλ και Λίβανος συμφώνησαν να εφαρμοστεί η εκεχειρία αν η Χεζμπολάχ σταματήσει τις επιθέσεις

80 χρόνια από το δημοψήφισμα της 2ας Ιουνίου: Πώς η ιστορική μνήμη επιβεβαιώνεται στη σημερινή Ιταλία

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα