ΑΘΗΝΑ
12:16
|
05.06.2026
Σύμφωνα με την καταγγελία, όταν ο εργάτης προσπάθησε να φύγει, ο εργοδότης τον καταδίωξε και τον χτύπησε με το αυτοκίνητό του.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Τον άγριο ξυλοδαρμό μετανάστη εργάτη συνεργείου από τον εργοδότη του καταγγέλλει η ΚΕΕΡΦΑ, με το θύμα να καταλήγει στο νοσοκομείο.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή της η Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή, ο Πακιστανός εργάτης σε συνεργείο επισκευής φρένων στην περιοχή του Ρέντη, απαίτησε χθες από τον εργοδότη να του καταβληθούν τα δεδουλευμένα μεροκάματά του. Αυτό φαίνεται να εξαγρίωσε τον εργοδότη, ο οποίος χτύπησε τον μετανάστη εργαζόμενο με γροθιές και κλωτσιές. Μάλιστα, όταν ο εργάτης προσπάθησε να φύγει, τον καταδίωξε και τον χτύπησε με το αυτοκίνητό του!

Όπως καταγγέλλει η ΚΕΕΡΦΑ, ο εργοδότης δεν δίστασε να απειλήσει τον εργάτη πως θα τον σκοτώσει. «Του φώναζε ουρλιάζοντας: “Φύγε από εδώ, βρόμικοι Πακιστανοί, είστε όλοι κλέφτες“», αναφέρει η ανακοίνωση.

Σήμερα, το θύμα του ξυλοδαρμού κατέθεσε μήνυση κατά του εργοδότη στο Τμήμα Ρατσιστικής Βίας της Αστυνομίας. Ο εργοδότης συνελήφθη το απόγευμα της Τετάρτης και προσήχθη στον εισαγγελέα, καθώς υπήρχαν κάμερες που κατέγραψαν την επίθεση.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Έκρηξη ουκρανικού drone στο λιμάνι της Κωνστάντζας στη Ρουμανία

Διεθνής Αμνηστία: Οι επικίνδυνες τακτικές της Ελληνικής Αστυνομίας μετατρέπουν κάθε ειρηνική διαμαρτυρία σε πεδίο μάχης

Αυτοκτονία στις φυλακές Κορυδαλλού

Στη μνήμη της 39χρονης Βασιλικής: Συγκέντρωση από τη Φεμινιστική Κίνηση Καλαμάτας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα