ΑΘΗΝΑ
00:17
|
28.04.2024
10 προσαγωγές μετά από μπλόκα και ελέγχους στο αστυνομοκρατούμενο κέντρο της Αθήνας.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Η αστυνομία προχώρησε σε 10 τουλάχιστον προσαγωγές μετά από μπλόκα και προελέγχους που κάνει από νωρίς το πρωί στο κέντρο της Αθήνας το οποίο έχει μετατραπεί σε αστυνομοκρατούμενο φρούριο ενόψει της σημερινής επετείου του Πολυτεχνείου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ανάμεσα στους προσαχθέντες είναι και ο Κώστας Γουρνάς που έχει κατηγορηθεί για συμμετοχή στην οργάνωση “Επαναστατικός Αγώνας”.

Οι αστυνομικοί σταμάτησαν για έλεγχο στην οδό Σταδίου, στο ύψος του αγάλματος του Κολοκοτρώνη, το ΙΧ, το οποίο οδηγούσε ο Κώστας Γουρνάς και το οποίο ανήκει σε συγγενικό του πρόσωπο.

Σύμφωνα με την αστυνομία μέσα στο ΙΧ βρέθηκαν αντιασφυξιογόνες μάσκες, κοντάρια και άλλα αντικείμενα τα οποία έχουν μεταφερθεί στην αστυνομική διεύθυνση ενώ προσήχθησαν και όλοι οι επιβάτες του ΙΧ.

Σημειώνεται ότι η σημερινή επέτειος του Πολυτεχνείου πραγματοποιείται στη σκιά των αυταρχικών και αντισυνταγματικών μέτρων που έχει επιβάλει η κυβέρνηση, απαγορεύοντας το δικαίωμα της συνάθροισης άνω των τριών ατόμων σε όλη τη χώρα για τέσσερις μέρες με πρόσχημα τη δημόσια υγεία.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα