ΑΘΗΝΑ
11:17
|
18.10.2024
Η επίσκεψη του Ινδού πρωθυπουργού στο Κίεβο ενδέχεται να πραγματοποιηθεί την τρίτη εβδομάδα του Αυγούστου.
Ναρέντρα Μόντι
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ο Ινδός πρωθυπουργός Ναρέντρα Μόντι μπορεί να προσφέρει τη διαμεσολάβηση του Νέου Δελχί για τη διευθέτηση της ουκρανικής σύγκρουσης κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην Ουκρανία που έχει προγραμματιστεί για τον Αύγουστο, δήλωσε πηγή του ινδικό κοινοβουλίου στο TASS.

Όπως ανέφερε:

Η Ινδία μπορεί να προσφέρει διαμεσολάβηση στο θέμα της διευθέτησης της ουκρανικής κρίσης. Μια τέτοια πρόταση μπορεί να γίνει κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του Μόντι στην Ουκρανία, με το ενδεχόμενο να συζητηθεί επί του παρόντος.

Ενώ τόνισε πως:

Η Ινδία έχει μακροχρόνιες φιλικές σχέσεις με τη Ρωσία και ο πρωθυπουργός έχει δημιουργήσει καλές σχέσεις με τον πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν και ταυτόχρονα έχει και καλές σχέσεις με την Ουκρανία. Και οι δύο πλευρές έχουν εμπιστοσύνη στην Ινδία.

Εν τέλει πρόσθεσε πως:

Η Ινδία έχει επανειλημμένα δηλώσει την ετοιμότητά της να βοηθήσει στην επίλυση των συγκρούσεων. Ωστόσο, αυτό είναι δυνατό μόνο με τη συγκατάθεση και των δύο πλευρών. Οι ινδικές αρχές ανέκαθεν έλεγαν ότι μόνο οι συνομιλίες και η διπλωματία μπορούν να την διευκολύνουν.

Η επίσκεψη του Μόντι στην Ουκρανία ενδέχεται να πραγματοποιηθεί κατά την τρίτη εβδομάδα του Αυγούστου και πιθανότατα στις 23 Αυγούστου, ανέφερε νωρίτερα το ειδησεογραφικό κανάλι WION, επικαλούμενο διπλωματικές πηγές.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Όρμπαν: Σχέδιο ήττας το σχέδιο Ζελένσκι

Το γραφείο Κασσελάκη ρωτά τον ΣΥΡΙΖΑ για το Συνέδριο

Ο Χάλεντ Μασάλ πιθανός διάδοχος του Σινουάρ στην ηγεσία της Χαμάς

Ο αβάσταχτος κρετινισμός του αντί-λαϊκισμού της αστικής τάξης

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα