ΑΘΗΝΑ
18:21
|
19.09.2024
Τραγικά επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες για αγνοούμενο.
Φωτ.: Δημήτριος Χριστοδουλέλλης
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Απανθρακωμένο πτώμα, το οποίο σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις ανήκει σε γυναίκα, εντόπισαν άνδρες της Πυροσβεστικής λίγο μετά τα μεσάνυχτα, μέσα σε επαγγελματικό χώρο στο Πάτημα Χαλανδρίου, επιβεβαιώνοντας τραγικά την πληροφορία για αγνοούμενο που κυκλοφορούσε τις τελευταίες ώρες της μεγάλης πυρκαγιάς στη βορειοανατολική Αττική.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για μια γυναίκα ηλικίας 60-65 ετών, πιθανώς αλλοδαπή, που εργάζονταν σε επιχείρηση ανθοστολισμού για μνήματα και δεν κατάφερε να απομακρυνθεί εγκαίρως από το κτίριο, στη συμβολή των οδών Στρατονίκης και Αναπαύσεως κοντά το νεκροταφείο της περιοχής, με αποτέλεσμα να βρει φρικτό θάνατο.

Πιθανολογείται πως η γυναίκα, μητέρα δύο παιδιών, εγκλωβίστηκε μέσα στον χώρο της επιχείρησης όταν κατέρρευσε η μεταλλική στέγη του κτιρίου λόγω του θερμικού φορτίου.

Πληροφορίες ανέφεραν νωρίτερα ότι οι αρχές αναζητούσαν μία γυναίκα, η οποία εργαζόταν σε επιχείρηση της περιοχής που τυλίχθηκε στις φλόγες στη μεγάλη φωτιά στην περιοχή και χάθηκαν τα ίχνη της όταν οι συνάδελφοί της έσπευσαν να εκκενώσουν τον φλεγόμενο χώρο, αργά το μεσημέρι Έκτοτε χάθηκαν τα ίχνη της και το κινητό της τηλέφωνο εμφανιζόταν ανενεργό.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Δολοφονία Κατσούρη: Ποινικές διώξεις για κακούργημα σε πέντε αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ

Το σχολείο Ius Scholae και τα ξενοφοβικά αντανακλαστικά της κυβέρνησης Μελόνι

Σερ Τζαμπατζής ο Κιρ Στάρμερ, λένε στη Βρετανία, μετά τα ακριβά δώρα ενόψει λιτότητας

Οπαδοί της Celtic στο λαό της Παλαιστίνης: «You ‘ll never walk alone»

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα