ΑΘΗΝΑ
23:28
|
21.09.2024
Παρακολουθούνται σχολαστικά και λαμβάνονται τα απαραίτητα μέτρα κατά οποιωνδήποτε απειλών, αναφέρει το υπουργείο Άμυνας στην Άγκυρα.
Βρετανοί στρατιώτες στην Κύπρο
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Στενά παρακολουθεί η Τουρκία τις κινήσεις αμερικανικών και βρετανικών δυνάμεων στην Κύπρο. Αυτό αναφέρουν πηγές στο τουρκικό υπουργείο Άμυνας που επικαλείται η ΕΡΤ.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ανταποκριτή της ΕΡΤ στην Κωνσταντινούπολη, Γιάννη Μανδαλίδη, αξιωματούχος του τουρκικού υπουργείου που ερωτήθηκε για τη συγκέντρωση στρατιωτικών δυνάμεων «στο Νότο της Μεγαλονήσου» ανέφερε:

«Η πρόσφατη αύξηση της δραστηριότητας στο νησί της Κύπρου και οι συνεχιζόμενες δραστηριότητες της “Ελληνοκυπριακής Διοίκησης της Νοτίου Κύπρου” (σ.σ.: όπως αποκαλείται η Κυπριακή Δημοκρατία από τις τουρκικές κατοχικές αρχές) παρακολουθούνται σχολαστικά και λαμβάνονται τα απαραίτητα μέτρα κατά οποιωνδήποτε απειλών που μπορεί να στρέφονται κατά της ασφάλειας της “ΤΔΒΚ”. Παρακολουθούμε στενά όλες τις εξελίξεις, όποιος κι αν κάνει συγκέντρωση δυνάμεων. Προς το παρόν, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα ή αρνητική κατάσταση όσον αφορά την ασφάλεια της “ΤΔΒΚ”».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ψυχραιμία μπροστά στα «βάσανα» της γαλλικής (κέντρο) αριστεράς

Το Telegram επίσημα ξεκινά να συνεργάζεται με τις αστυνομικές αρχές

Χεζμπολάχ: Νέο μπαράζ ρουκετών κατά του Ισραήλ

Αξιωματούχος της Fed: Πρόωρη δήλωση νίκης η μείωση των επιτοκίων

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα