ΑΘΗΝΑ
15:38
|
20.09.2024
Δεν υπήρξε τραυματισμός από την κατάρρευση τμήματος της οροφής σε θάλαμο της Β' Παθολογικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ρίου λόγω βροχόπτωσης.
Το νοσοκομείο βρισκόταν σε γενική εφημερία την ώρα του συμβάντος
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Κατέρρευσε τμήμα της οροφής σε θάλαμο της Β’ Παθολογικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίου λόγω της έντονης βροχόπτωσης το βράδυ της Δευτέρας (9/9) χωρίς να τραυματιστεί κάποιος ασθενής ή συνοδός. Ο θάλαμος βρίσκεται στον 5ο όροφο του νοσοκομείου κάτω από την ταράτσα.

Το περιστατικό, όπως αναφέρει ο ιστότοπος 902.gr,  σημειώθηκε μετά την εισροή νερού στον χώρο όπου νοσηλεύονταν τρεις ασθενείς, οι οποίοι χρειάστηκε να μετακινηθούν σε άλλο δωμάτιο, αφού αυτό που βρίσκονταν εκκενώθηκε. Το νοσοκομείο βρισκόταν σε γενική εφημερία, με τους ασθενείς να συνωστίζονται στα επείγοντα. Μέχρι εκείνη τη στιγμή, όπως έγινε γνωστό από το προσωπικό, τουλάχιστον 43 περιστατικά νοσηλεύονταν στο ΤΕΠ, δημιουργώντας συνθήκες συνωστισμού!

Υπενθυμίζεται ότι στο ΠΓΝΠ του Ρίου είχε σημειωθεί ανάλογο περιστατικό πτώσης οροφής σε διάδρομο άλλης κλινικής και μάλιστα δύο φορές, ενώ ο συνωστισμός στα ΤΕΠ αποτελεί ένα «σύνηθες» φαινόμενο, με πολλές συνέπειες για τους εργαζόμενους, τους ασθενείς και τους συνοδούς τους. 

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ζαχάροβα: Θυμίζουν στρατόπεδα συγκέντρωσης τα ουκρανικά κέντρα κράτησης στο Κουρσκ

Νεκρός 23χρονος που υπηρετούσε σε θέρετρο της Αεροπορίας στην Πιερία

Δυτική Όχθη: Ισραηλινοί στρατιώτες πέταξαν Παλαιστίνιους από ταράτσες

Αγρίνιο: Σύλληψη 15χρονου για βιντεοσκόπηση καθηγητή σε… απόπειρα κατάληψης του σχολείου

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα