ΑΘΗΝΑ
22:43
|
19.09.2024
Η Hellenic Train ανακοίνωσε ότι αμαξοστοιχία έπεσε πάνω σε δέντρα μεταξύ των σταθμών Σφενδάλης και Αφιδνών. Δεν υπήρξε τραυματισμός. Αναμένονται καθυστερήσεις ή ακυρώσεις δρομολογίων.
Hellenic Train Αμαξοστοιχία προσέκρουσε σε πεσμένα δέντρα μεταξύ των σταθμών Σφενδάλης και Αφιδνών
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Νέες πληροφορίες βγαίνουν στη δημοσιότητα για το νέο συμβάν στους σιδηροδρόμους της χώρας σε διάστημα μιας μέρας. Σε πεσμένα δέντρα προσέκρουσε η αμαξοστοιχία 1531(Χαλκίδα-Αθήνα ) μεταξύ των σταθμών Σφενδάλης και Αφιδνών, με αποτέλεσμα να προκληθούν υλικές ζημιές και να ακινητοποιηθεί.

Όπως καταγγέλλουν οι μηχανοδηγοί, φαίνεται ότι το ατύχημα θα μπορούσε να έχει πολύ πιο σοβαρή κατάληξη και πως από τύχη δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός.

Αυτό προδίδουν και οι εικόνες που δημοσίευσαν, όπου φαίνεται ένας κορμός δέντρου να έχει «καρφωθεί» στο βαγόνι.

Ορισμένα από τα κλαδιά του δέντρου έσπασαν το παρμπρίζ μπαίνοντας μέσα στον θάλαμο οδήγησης.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή της η Πανελλήνια Ένωση Προσωπικού Έλξης.

Να βγουν τώρα εκτός υπηρεσίας οι μηχανοδηγοί κύριοι της Hellenic Train. Σαν μέτρο πρόληψης, αντί να απαιτήσετε να κόψει τα δέντρα ο ΟΣΕ, να προσλάβετε και άλλους συνταξιούχους, σαν αυτούς που περιύβρισαν νεκρούς μηχανοδηγούς. Σημερινή εικόνα. Ευτυχώς προσωπικό και επιβάτες είναι καλά στην υγεία τους.

Σύμφωνα με ενημέρωση της Hellenic Train δεν υπήρξε τραυματισμός επιβατών ή προσωπικού. Οι 35 επιβάτες της αμαξοστοιχίας 1531 μεταφέρθηκαν με την αμαξοστοιχία 1532 στον σταθμό των Αφιδνών.

Λόγω των πεσμένων δέντρων στη γραμμή υπάρχει διακοπή κυκλοφορίας. Αναμένονται σημαντικές καθυστερήσεις και πιθανές ακυρώσεις δρομολογίων.

Τα δρομολόγια του άξονα Αθήνα – Θεσσαλονίκη θα υποκατασταθούν από λεωφορεία, μέχρι την αποκατάσταση της σιδηροδρομικής κυκλοφορίας στο τμήμα Αφίδναι – Οινόη.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Πέθανε 55χρονη, στέλεχος της ΕΡΤ

Απαγόρευση καπνίσματος και σε εξωτερικούς χώρους σχεδιάζει η Ε.Ε.

Βρήκαν πτώμα γυναίκας σε παραλία της Πάτρας

Ιταλία: Δύο αγνοούμενοι από την κακοκαιρία Boris

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα