ΑΘΗΝΑ
19:18
|
21.09.2024
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, λόγω εργασιών, ανακοίνωσε το Σάββατο η Αττική Οδός.
Αττική οδός
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, λόγω εργασιών, ανακοίνωσε το Σάββατο η Αττική Οδός.

Σύμφωνα μ’ αυτές, κλειστές θα παραμείνουν οι είσοδοι από τη Λ. Μαραθώνος προς Αεροδρόμιο/Μαρκόπουλο, από τις 22:00 το βράδυ του Σαββάτου 21/09/2024 έως τις 06:00 το πρωί της Κυριακής 22/09/2024.

Κατά τη διάρκεια των παραπάνω αποκλεισμών:

Οι οδηγοί ερχόμενοι από Σταυρό Αγίας Παρασκευής, μπορούν να συνεχίσουν την πορεία τους προς Μεσόγεια και, ακολουθώντας τις πινακίδες παράκαμψης, να εισέλθουν στην Αττική Οδό στην κατεύθυνση προς Ελευσίνα και να συνεχίσουν την πορεία τους μέχρι τον Κόμβο Λ. Πεντέλης (Κόμβος 12), μέσω του οποίου θα κάνουν αναστροφή προς Αεροδρόμιο / Μαρκόπουλο (χωρίς την εκ νέου καταβολή διοδίων).

Οι οδηγοί ερχόμενοι από Μεσόγεια, ακολουθώντας τις πινακίδες παράκαμψης, μπορούν να εισέλθουν στην Αττική Οδό, στην κατεύθυνση προς Ελευσίνα, και να συνεχίσουν την πορεία τους μέχρι τον Κόμβο της Λ. Πεντέλης (Κόμβος 12), μέσω του οποίου θα κάνουν αναστροφή προς Αεροδρόμιο / Μαρκόπουλο (χωρίς την εκ νέου καταβολή διοδίων).

Κλειστός θα παραμείνει ο συνδετήριος κλάδος προς Ραφήνα, στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο (Κόμβος 16), από τις 22:00 το βράδυ του Σαββάτου 21/09/2024 έως τις 06:00 το πρωί της Κυριακής 22/09/2024.

Κατά τη διάρκεια του παραπάνω αποκλεισμού οι οδηγοί με προορισμό τη Ραφήνα, μπορούν να εξέλθουν στην προηγούμενη έξοδο της Λ. Μαραθώνος (Κόμβος 15).

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ψυχραιμία μπροστά στα «βάσανα» της γαλλικής (κέντρο) αριστεράς

Το Διεθνές Απελευθερωτικό Μέτωπο καταγγέλει την Γαλλία για άγρια βία εναντίον ιθαγενών

Μιχάλης Κατρίνης: Ζήτημα επιβίωσης για τη χώρα το ζωντάνεμα της επαρχίας

Ρωσία: Ανακαλύφθηκε ταφικό μνημείο από την μέση Νεολιθική περίοδο

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα