ΑΘΗΝΑ
14:14
|
22.09.2024
Διαρροή φυσικού αερίου σε σπίτι ηλικιωμένου προκάλεσε την νύχτα έκρηξη με αποτέλεσμα την κατάρρευση διώροφου κτηρίου έξω από την Νάπολη, στην περιοχή Σαβιάνο.
Πενταμελής οικογένεια καταπλακώθηκε από τα συντρίμμια και πυροσβέστες επιχειρούν για την διάσωσή τους.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Διαρροή φυσικού αερίου σε σπίτι ηλικιωμένου προκάλεσε την νύχτα έκρηξη με αποτέλεσμα την κατάρρευση διώροφου κτιρίου έξω από την Νάπολη, στην περιοχή Σαβιάνο της Ιταλίας.

Κατά τις πρώτες πληροφορίες, στον πρώτο όροφο ζούσε πενταμελής οικογένεια, ζευγάρι με τρία παιδιά. Ο μέχρι τώρα απολογισμός είναι δύο διασωθέντες και δύο νεκροί, ενώ συνεχίζονται οι προσπάθειες εντοπισμού δύο ακόμη ανθρώπων.

Ζωντανοί ανασυρθηκαν από τα συντρίμμια ο πατέρας της οικογένειας που ζούσε στον πρώτο όροφο του κτιρίου και ενα από τα παδια του, δυο ετών.

Πριν από λίγο, οι πυροσβέστες εντόπισαν και ανέσυραν νεκρά τα δύο αδελφάκια του, έξι και τεσσάρων ετών, ενώ συνεχίζονται οι προσπάθειες για την διάσωση της μητέρας τους και της ηλικιωμένης γυναίκας που ζούσε στον δεύτερο όροφο, όπου φέρεται να σημειώθηκε η διαρροή φυσικού αερίου που προκάλεσε την κατάρρευση.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ο Λίβανος ανακοίνωσε τρεις νεκρούς από ισραηλινά πλήγματα στο νότιο τμήμα της χώρας

Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς κατηγορίας 3 σε περιοχές της χώρας σήμερα

Τουλάχιστον 51 νεκροί από έκρηξη σε ανθρακωρυχείο στο Ιράν (upd)

Δύο σεισμικές δονήσεις στην Χαλκιδική

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα