ΑΘΗΝΑ
12:23
|
12.06.2026
Εισέβαλε σε υποκατάστημα τράπεζας στη Νέα Φιλαδέλφεια και με την απειλή όπλου απέσπασε άγνωστο ποσό.
Ανθρωποκυνηγητό από την ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό των δραστών
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η αστυνομία για των δραστών που πραγματοποίησαν ένοπλη ληστεία σήμερα το πρωί σε τράπεζα στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, λίγα λεπτά πριν τις 10 το πρωί ένα άτομο που φορούσε περούκα εισέβαλε σε υποκατάστημα τράπεζας στη λεωφόρο Δεκελείας και με την απειλή όπλου απέσπασε από τους υπαλλήλους ποσό που ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες υπολογίζουν σε 2.000 ευρώ.

Στη συνέχεια ο δράστης διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση, με μοτοσκυκλέτα στην οποία τον περίμενε συνεργός του έξω από την τράπεζα.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

138 εκατομμύρια παιδιά παγιδευμένα στην παιδική εργασία-Ένα στα 17 παιδιά σε όλον τον πλανήτη

ΠΟΕΔΗΝ: Νέα κινητοποίηση στις 17 Ιουνίου-Ζητούν ένταξη στα Βαρέα και Ανθυγιεινά

Πυρκαγιά σε δασική έκταση στην Κερατέα

Ο Λατίνος Πατριάρχης Ιεροσολύμων προειδοποιεί ότι οι συνθήκες επιδεινώνονται σε Γάζα και Δυτική Όχθη

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα