ΑΘΗΝΑ
14:23
|
29.09.2024
Ο πρώην βουλευτής της ΝΔ, Ανδρέας Πάτσης κατηγορείται για ελλιπή δήλωση πόθεν έσχες και συμμετοχή σε εξωχώριες εταιρείες.
Την 1η Οκτωβρίου η απόφαση για τον πρώην βουλευτή της Ν.Δ.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Αρχικώς δεκτό έκανε το Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων, το αίτημα ποινικής διαπραγμάτευσης που υπέβαλλε ο πρώην βουλευτής της ΝΔ Ανδρέας Πάτσης, για την υπόθεση ελλιπούς δήλωσης πόθεν έσχες, διακόπτοντας τη συνεδρίαση για την 1η Οκτωβρίου προκειμένου να συνταχθεί πρακτικό συμβιβασμού.

Μόλις συνταχθεί το πρακτικό διαπραγμάτευσης από τον εισαγγελέα, το δικαστήριο θα αποφασίσει αν θα επικυρώσει την συμφωνία αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να επιβάλλει ποινή μεγαλύτερη από τη συμφωνηθείσα. Αν η διαπραγμάτευση δεν γίνει δεκτή η δίκη θα διεξαχθεί κανονικά.

Ο Ανδρέας Πάτσης, που διαγράφηκε από τη Νέα Δημοκρατία το 2022 μετά το σκάνδαλο που ξέσπασε όταν έγινε γνωστό ότι ανάμεσα στις δικηγορικές εταιρείες που κατείχε και διοικούσε βρίσκονταν και μία που εξαγόραζε κόκκινα δάνεια και λειτουργούσε ως εισπρακτική, κατηγορείται, μαζί με την πρώην και τη νυν σύζυγό του, για ανακριβείς δηλώσεις πόθεν έσχες από το 2019 έως και το 2022, καθώς και για συμμετοχή σε εταιρείες με έδρα χώρες του εξωτερικού αυτοπροσώπως ή μέσω παρένθετου προσώπου.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Το επικαιροποιημένο πυρηνικό δόγμα της Ρωσίας επισημοποιείται

Το Ισραήλ ανακοίνωσε ότι σκότωσε τον υψηλόβαθμο αξιωματούχο της Χεζμπολάχ Ναμπίλ Καούκ

Η Αυστρία ψηφίζει σε αμφίρροπες εκλογές με την ακροδεξιά να διεκδικεί ιστορική νίκη

Από τη Γάζα στον Λίβανο και από τον Λίβανο στο Ιράν

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα