ΑΘΗΝΑ
06:23
|
28.09.2024
Την ερχόμενη Πέμπτη υποδέχεται τη Λιόν στον Πειραιά ο Ολυμπιακός, για τον επαναληπτικό αγώνα του Europa League.
Άκυρο το τέρμα του Ολυμπιακού στα τελευταία λεπτά
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Την ήττα με σκορ 2-0 γνώρισε, το βράδυ της Πέμπτης, ο Ολυμπιακός από τη Λιόν στη Γαλλία για την 1η αγωνιστική στη League Phase του Europa League.

Με τέρματα των Σερκί στο 65΄ και Μπενραχμά έξι λεπτά αργότερα οι παίκτες της γαλλικής ομάδας, έβαλαν μια σημαντική παρακαταθήκη που πρέπει να αποδομήσει η ομάδα του Πειραιά στον επαναληπτικό αγώνα την προσεχή Πέμπτη 3 Οκτωβρίου, στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Η ομάδα τού Μεντιλίμπαρ στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, και δεν κατάφερε στις λίγες καλές στιγμές που είχε «να δει» δίχτυα

Στο φινάλε του αγώνα, ο Ολυμπιακός πέτυχε ένα γκολ, όταν μετά από σέντρα του Γουίλαν ο Τσαλέτα-Τσαρ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, αλλά αυτό το τέρμα ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Κίτρινες: Ταλιαφίκο – Ντάνι Γκαρθία, Έσε, Ροντινέι

Οι συνθέσεις:

ΛΙΟΝ (Πιέρ Σαζ): Περί, Μέιτλαντ-Νάιλς, Ομάρι, Τσαλέτα-Τσαρ, Ταλιαφίκο, Μάτιτς (67΄ Τέσμαν), Τολισό, Νουαμά, Σερκί (67΄ Μπενραχμά), Φοφανά (67΄ Ζαχά), Λακαζέτ (75΄ Μικαουτάτζε)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χοσέ Λουϊς Μεντιλίμπαρ): Τζολάκης, Ρέτσος (83΄Ντόι), Κάρμο, Πιρόλα (68΄ Στάμενιτς), Ροντινέι, Τσικίνιο (83΄ Φέλντε), Ντάνι Γκαρθία (68΄ Γουϊλιαν), Εσε, Ορτέγκα, Γιάρεμτσουκ (60΄ Κωστούλας), Ελ Κααμπί 

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Στις 3 Οκτώβρη η απάντηση της FIFA για αποκλεισμό του Ισραήλ

Λύγισε απέναντι στη Γαλατασαράι ο ΠΑΟΚ

Δεύτερη… κίτρινη για τον Αταμάν-«Συγγνώμη» του Τούρκου στη Φενέρμπαχτσε

Γαλατασαράι-ΠΑΟΚ: Πρεμιέρα στη League Phase του Europa League

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα