ΑΘΗΝΑ
16:33
|
03.10.2024
Ένα μαχαίρι και μια πτυσσόμενη ράβδος εντοπίστηκαν σε βαν που μετέφερε οπαδούς της Στεάουα στη Θεσσαλονίκη για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ.
Φωτογραφία αρχείου
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Οκτώ Ρουμάνοι, οπαδοί της Στεάουα Βουκουρεστίου, που ταξίδευαν προς τη Θεσσαλονίκη όπου απόψε η ομάδα τους αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της League Phase του Europa League, συνελήφθησαν στον Προμαχώνα Σερρών.

Όπως ανακοινώθηκε, οι οκτώ οπαδοί, 31 έως 54 ετών, επέβαιναν σε όχημα τύπου βαν, το οποίο έφτασε χθες το απόγευμα στον συνοριακό σταθμό και εισήλθε στο ελληνικό έδαφος. Εκεί, οι επιβαίνοντες υποβλήθηκαν σε ελέγχους από αστυνομικούς του τμήματος διαβατηριακού ελέγχου Προμαχώνα και διαπιστώθηκε ότι κατείχαν ένα μαχαίρι και μία πτυσσόμενη ράβδο.

Εις βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για οπλοκατοχή και παράβαση του νόμου περί Αθλητισμού, όπως επίσης για βία κατά υπαλλήλων, καθώς προέβαλαν αντίσταση κατά τη σύλληψή τους. Όλοι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα πρωτοδικών Σερρών.

Στο μεταξύ, κατά τους ίδιους ελέγχους συνελήφθη ένας ακόμη Ρουμάνος οπαδός της ίδιας ομάδας, ο οποίος επέβαινε σε άλλο όχημα και στην κατοχή του βρέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Φωτιά ξανά στη Τζίθρα Λέσβου

Η Γεωργία απαγορεύει την ΛΟΑΤΚΙ «προπαγάνδα» σε ΜΜΕ και σχολεία

Απογειώθηκε από τη Βηρυτό το ελληνικό C130 για τον επαναπατρισμό Κυπρίων και Ελλήνων (upd)

Δήλωση ΕΕΔΑ για τις συνθήκες κράτησης στα Α.Τ. μετά τους δύο νεκρούς σε Ομόνοια και Αγ. Παντελεήμονα

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα