ΑΘΗΝΑ
00:28
|
09.10.2024
Η προθεσμία εκπνέει στις 30 Οκτωβρίου. Ως τότε, οι ταξιτζήδες πρέπει να επικολλήσουν αυτοκόλλητο για τη χρήση χρεωστικών καρτών και τις αποδείξεις.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Τρεις βδομάδες προθεσμία πήραν σήμερα οι επαγγελματίες αυτοκινητιστές προκειμένου να εξασφαλίσουν την επικόλληση του σήματος για τη χρήση των μηχανημάτων POS στα ταξί ώστε να αποφύγουν το πρόστιμο ύψους 1.000 ευρώ.

Το σήμα που πρέπει να επικολλήσουν οι οδηγοί ταξί στα οχήματά τους.

Η προθεσμία των τριών εβδομάδων ξεκινά από αύριο, Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου, καθώς σήμερα η ΠΟΕΙΑΤΑ πήρε το σύνολο των αυτοκόλλητων σημάτων τα οποία θα πρέπει να προμηθευτούν για να κολλήσουν στα ταξί την επιβεβλημένη σήμανση.

Τι αναφέρει η ΑΑΔΕ

Σε ανακοίνωσή της η ΑΑΔΕ αναφέρει:

«Από αύριο 9 Οκτωβρίου 2024, αρχίζει να μετράει η προθεσμία τριών εβδομάδων, που έχουν οι οδηγοί ΤΑΞΙ για να τοποθετήσουν στο πίσω δεξιά τζάμι των οχημάτων τους τις ειδικές αυτοκόλλητες ταμπέλες, με τις οποίες ενημερώνονται οι καταναλωτές σχετικά με την υποχρέωση αποδοχής καρτών πληρωμών από τους αυτοκινητιστές.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία τους (ΠΟΕΙΑΤΑ) παρέλαβε σήμερα, 8 Οκτωβρίου 2024, το σύνολο των αυτοκόλλητων, δίνοντας έτσι το σήμα εκκίνησης προς τους οδηγούς για να παραλάβουν και να κολλήσουν τη σχετική σήμανση.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Η ορθόδοξη ιεραποστολή στη Μαδαγασκάρη σε εκδήλωση του ΑΠΘ στις 14 Οκτωβρίου

Ισραηλινή επίθεση απόψε στη Δαμασκό με 7 νεκρούς και 11 οι τραυματίες (upd)

Συνέντευξη Ίλον Μασκ στον Τάκερ Κάρλσον για Τραμπ, Χάρις, μετανάστες και εκλογές

Εργατικό ατύχημα στα Ιωάννινα: Καλάθι γερανού έπεσε ενώ ήταν μέσα εργαζόμενοι

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα