ΑΘΗΝΑ
15:50
|
09.10.2024
Το κάλεσμα των Σωκράτη Μάλαμα, Φοίβου Δεληβοριά, Τάνιας Τσανακλίδου, Κοινών Θνητών, Θανάση Παπακωνσταντίνου για τη συναυλία της Παρασκευής μετέφερε με ανάρτησή του ο τελευταίος.
«Ας το απαιτήσουν οι πολίτες, στο κάτω-κάτω, κι ας δώσουμε τη δυνατότητα στη μουσική να κάνει αυτό που “ξέρει” καλά», λένε οι μουσικοί
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να μεταδοθεί ζωντανά και δωρεάν σε όλη την Ελλάδα η συναυλία μνήμης της Παρασκευής 11/10/2024 για τα θύματα του εγκλήματος των Τεμπών προτείνουν οι καλλιτέχνες που συμμετέχουν αφιλοκερδώς.

Ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου, μέσω ανάρτησής του στα social media, μεταφέρει το μήνυμα των συμμετεχόντων Σωκράτη Μάλαμα, Φοίβου Δεληβοριά, Τάνιας Τσανακλίδου, Κοινών Θνητών, και υπογραμμίζει ότι πρέπει να αναλάβουν δράση οι δήμοι της χώρας προκειμένου να μεταδοθεί η συναυλία σε live streaming, καθώς και τα εισιτήρια έχουν εξαντληθεί.

Όπως αναφέρει η πρόταση γίνεται στο πλαίσιο της προσπάθειας που γίνεται από όλες τις πλευρές για «γεφύρωση των διαφορετικών αντιλήψεων» και προκειμένου όπως αναφέρει «να υπάρξει σύμπνοια στο ζήτημα της συναυλίας στο Καλλιμάρμαρο».

«Ας το απαιτήσουν οι πολίτες, στο κάτω-κάτω, κι ας δώσουμε τη δυνατότητα στη μουσική να κάνει αυτό που “ξέρει” καλά: Να ενώνει κι όχι να χωρίζει, να στηρίζει κι όχι να υποσκάπτει», υπογραμμίζει.

Σήμερα οι καλλιτέχνες αναμένεται να δώσουν περισσότερες πληροφορίες για το πώς μπορεί να επιτευχθεί αυτή η προσπάθεια. 

Αναλυτικά η ανάρτηση του Θανάση Παπακωνσταντίνου

«Συμβάλλοντας στην προσπάθεια που γίνεται από όλες τις πλευρές για γεφύρωση των διαφορετικών αντιλήψεων, ώστε να υπάρξει σύμπνοια στο ζήτημα της συναυλίας στο Καλλιμάρμαρο, προτείνουμε (οι συνάδελφοι που θα έχουμε συμμετοχή το βράδυ της 11ης Οκτωβρίου) την ταυτόχρονη, δωρεάν μετάδοσή της-με τη διαδικασία του live streaming- έτσι ώστε όλη η Ελλάδα να έχει τη δυνατότητα να τη δει, τιμώντας τα θύματα στα Τέμπη και προσδοκώντας την απόδοση δικαιοσύνης. Σ’ αυτά τα πλαίσια, εκτός από τις αναμενόμενες ατομικές προβολές, κάποιες δημοτικές αρχές με ευαισθησία θα μπορούσαν να διοργανώσουν ανοιχτές προβολές σε πλατείες. 

Υ.Γ.: Αύριο θα υπάρξουν περισσότερες πληροφορίες για τη διαδικασία».

8/10/2024

Θανάσης Παπακωνσταντίνου»

Διαβάστε ακόμα:

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Προσφυγικά: Συγκέντρωση για τους συλληφθέντες του 2022-Εξελίξεις στην υπόθεση βασανισμού 15χρονου από την ΕΛ.ΑΣ.

Η απάντηση της ΚΝΕ στον πειθαρχικό έλεγχο 3 στρατεύσιμων: Στρατηγέ, ο άνθρωπος… ξέρει να σκέφτεται  

Το Ισραήλ χτυπά Γάζα, Λίβανο και Συρία-Απωθείται στο έδαφος από τη Χεζμπολάχ

Συζητήσεις για την Αριστερά και τις νέες τεχνολογίες στο Φεστιβάλ RadiKal, στο Πάντειο Πανεπιστήμιο

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα