ΑΘΗΝΑ
21:22
|
09.10.2024
Λίγες ώρες πριν σήμερα (9/10), είχε ανακοινωθεί, ότι η συνεδρίαση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αναβάλλεται.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Σήμερα νωρίς το απόγευμα (9/10) ανακοινώθηκε, ότι αναβάλλεται η προγραμματισμένη για αύριο, Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου, η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας (Κ.Ο) του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Ωστόσο, η συνάντηση μεταξύ των υποψήφιων προέδρων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη (10/10) στις 12.30 μ.μ., στα γραφεία της Κουμουνδούρου, αναφέρει σε σχετική δήλωση ο Παύλος Πολάκης.

Ο Παύλος Πολάκης αναφέρει ότι στη συνάντηση «με βάση τη συνεννόηση που έχει γίνει θα είναι παρόντες η Ράνια Σβίγκου, γραμματέας του κόμματος, ο Νίκος Παππάς ως της ΚΟ και ο Θάνος Μωραϊτης ως διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας».

Και συμπληρώνει μεταξύ άλλων ότι «εκεί είναι προφανές πως θα τεθούν όλα τα ζητήματα που έχουν ανακύψει προκειμένου μέσα από συζήτηση, αντιπαράθεση και σύνθεση να υπάρξει μια ομαλή πορεία προς τις εκλογές».

Βάσει της ίδιας δήλωσης ο «Νίκος Φαραντούρης και ο Απόστολος Γκλέτσος θα συμμετάσχουν μέσω Zoom, το οποίο θα είναι διαθέσιμο αύριο από τις 12.00, λόγω του ο,τι ο ένας είναι Γαλλία και ο άλλος στην Κύπρο».

Ορκωμοσία της νέας Βουλής που προέκυψε από τις εθνικές εκλογές της 25 Ιουνίου, παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου και του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, Δευτέρα 3 Ιουλίου 2023. (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Με θανατηφόρα, ακριβή και αναπάντεχη επίθεση απειλεί το Ιράν ο Ισραηλινός υπουργός Άμυνας

Νέο μέλος του Συμβουλίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων εξελέγη η Κύπρος

Ικανοποίηση Μητσοτάκη για τη σύνοδο του Ντουμπρόβνικ με επίκεντρο την Ουκρανία

Σύγκρουση συμφερόντων με τη Ρωσία στην Αφρική και αλλού βλέπει ο Λεκορνύ

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα