ΑΘΗΝΑ
16:24
|
11.10.2024
Ένας άνδρας παρασύρθηκε από επιβατική αμαξοστοιχία στον σιδηροδρομικό σταθμό Πλατύ στην Ημαθία. Τι ανακοίνωσε η Hellenic Train.
Βέροια: Άνδρας παρασύρθηκε από επιβατική αμαξοστοιχία στο Πλατύ Ημαθίας
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Ένας άνδρας παρασύρθηκε από επιβατική αμαξοστοιχία στον σιδηροδρομικό σταθμό Πλατύ, στην Ημαθία, και διακομίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο Γενικό Νοσοκομείο Βέροιας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, νεκρός είναι ένας 73χρονος.

Το περιστατικό συνέβη γύρω στις 8.30 το πρωί και οι Αρχές ειδοποιήθηκαν από υπαλλήλους του ΟΣΕ. Για τον απεγκλωβισμό του επιχείρησε η Πυροσβεστική Υπηρεσία. Η αμαξοστοιχία, που εκτελούσε δρομολόγιο από Λάρισα προς Θεσσαλονίκη, συνέχισε το δρομολόγιο μετά από μία ώρα. 

Προανάκριση για το συμβάν διεξάγουν αστυνομικοί του Αστυνομικού Σταθμού Πλατέος. Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία της έρευνας αποκλείστηκε η εκδοχή της εγκληματικής ενέργειας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Hellenic Train

Σήμερα το πρωί, Παρασκευή 11 Οκτωβρίου, άνδρας έπεσε στις σιδηροδρομικές γραμμές στον σταθμό Πλατύ, στη γραμμή Θεσσαλονίκη-Λάρισα, με τραγική κατάληξη τον θάνατό του.
 
Τα στελέχη της Hellenic Train αντέδρασαν άμεσα και με ψυχραιμία. Παράλληλα, έγιναν συντονισμένες προσπάθειες για την ταχεία αποκατάσταση της τάξης στον σταθμό και την ομαλή συνέχιση των δρομολογίων. Οι Αρχές διερευνούν τις ακριβείς συνθήκες του περιστατικού.
 
Η Hellenic Train εκφράζει τα βαθιά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του θανόντος.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Μακελειό σε βάρος ανθρακωρύχων στο Μπαλουχιστάν του Πακιστάν

Καρκίνος του παχέος εντέρου: Ξεκίνησε η αποστολή SMS για έλεγχο με δωρεάν self test

Ηλεκτρικό ρεύμα: Καταργείται ή όχι το πράσινο τιμολόγιο; Τι απάντησε ο Σκυλακάκης

Επιστρέφει ο δακτύλιος στο κέντρο της Αθήνας

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα