ΑΘΗΝΑ
15:54
|
19.10.2024
Την πρωτοβουλία για την παραπομπή Γεροβασίλη, Ζαχαριάδη και Γκλέτσου πήραν 12 μέλη της Κεντρικής Επιτροπής που στηρίζουν τον Στέφανο Κασσελάκη.
«Δεν περίμενα και κάτι άλλο από τον κ. Κασσελάκη που έλεγε για μαύρα ταμεία, κουκούλες και σακούλες», τόνισε ο κ. Ζαχαριάδης
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Μέσα σε κλίμα έντασης και διχασμού και με τα σενάρια αναβολής του συνεδρίου να φουντώνουν, παραπέμφθηκαν χθες, Παρασκευή, από την Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, τρία στελέχη στην Επιτροπή Δεοντολογίας.

Την πρωτοβουλία για την παραπομπή της Όλγας Γεροβασίλη, του Κώστα Ζαχαριάδη και του Απόστολου Γκλέτσου λόγω «ακραίων» τοποθετήσεων τους το τελευταίο διάστημα, πήραν σύμφωνα με πληροφορίες 12 μέλη της Κεντρικής Επιτροπής που στηρίζουν τον Στέφανο Κασσελάκη.

«Έπειτα από ακραίες τοποθετήσεις που ακούστηκαν το τελευταίο διάστημα, μια ομάδα συντρόφων της κεντρικής επιτροπής, ενδεικτικά 12 ατόμων, θέλοντας να εκφράσουμε την δυσαρέσκεια και τη διαμαρτυρία μας, κάνοντας χρήση των αρμόδιων οργάνων του κόμματος, παραπέμψαμε σήμερα το πρωί στην επιτροπή δεοντολογίας τους κ. Γεροβασίλη, κ Ζαχαριάδη και κ. Γκλέτσο έτσι ώστε να επιληφθεί των ανωτέρω περιστατικών και να πράξει όσα ορίζει το καταστατικό» αναφέρει σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η Σοφία Ιντζιάδου, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.

Μιλώντας σήμερα το πρωί στον ΣΚΑΪ, σε μια πρώτη αντίδραση, ο Κώστας Ζαχαριάδης ανέφερε πως το όλο ζήτημα το γνωρίζει μόνο από δημοσιεύματα και δεν έχει καμία επίσημη ενημέρωση από το κόμμα, εκτίμησε δε πως αποτελεί ένα αναμενόμενο ενδεχόμενο καθώς εδώ και μήνες «γίνεται μία μεγάλη μάχη για την πολιτική φυσιογνωμία του ΣΥΡΙΖΑ με ακραίες εκφάνσεις».

«Δεν περίμενα και κάτι άλλο από τον κ. Κασσελάκη που έλεγε για μαύρα ταμεία, κουκούλες και σακούλες», τόνισε ο κ. Ζαχαριάδης προσθέτοντας ότι δεν πρόκειται για μείζον ζήτημα μπροστά σε όλα τα άλλα που συμβαίνουν στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά για μία «πολιτική αντιπερισπασμού με στόχο να ρίξει λάδι στη φωτιά και να διχάσει».

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Δολοφονία στελεχών της αντιπολίτευσης στη Μοζαμβίκη

Σήμερα στο Αίγιο η κηδεία της Βάσως Παπανδρέου

Σουδάν: Μια πυρκαγιά που δεν πρόκειται να σβήσει

Απόρρητα έγγραφα για σχέδιο επίθεσης του Ισραήλ στο Ιράν- Αίτημα για 2ο σύστημα THAAD

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα