ΑΘΗΝΑ
13:47
|
22.10.2024
Καταδικάζει την οπαδική βία ο δήμος Θεσσαλονίκης και δίνει το όνομα του Γιώργου Λυγγερίδη σε πάρκο επί της οδού Εγνατίας.
Ο Γιώργος Λυγγερίδης στις 7 Δεκεμβρίου 2023 δέχτηκε επίθεση με ναυτική φωτοβολίδα, που είχε ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό και στη συνέχεια τον θάνατό του.
Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω

Το όνομα του αρχιφύλακα Γιώργου Λυγγερίδη,  που σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια επεισοδίων έξω από το κλειστό γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη», στου Ρέντη, θα πάρει πάρκο της συμπρωτεύουσας, σύμφωνα με απόφαση που πήρε ομόφωνα ο Δήμος Θεσσαλονίκης, καταδικάζοντας την οπαδική βία σε κάθε μορφή.

Το πάρκο που βρίσκεται επί της οδού Εγνατίας, μεταξύ των οδών Καμβουνίων και Εθνικής Αμύνης, στο κέντρο της πόλης, βρίσκεται απέναντι από την πλατεία Συντριβανίου και δεν θα επιφέρει αλλαγές της ταχυδρομικής διεύθυνσης στους κατοίκους της περιοχής, επομένως δεν χρήζει έγκρισης από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας – Θράκης.

Ο Γιώργος Λυγγερίδης υπηρετούσε στην Υπηρεσία Αποκατάστασης Τάξης της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής, όταν την 7η Δεκεμβρίου 2023 δέχτηκε επίθεση με ναυτική φωτοβολίδα, που είχε ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του.

Νοσηλεύθηκε επί είκοσι μέρες σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου «άφησε» την τελευταία του πνοή, σε ηλικία μόλις 31 ετών.

Το μοιράζομαι:
Το εκτυπώνω
ΣΥΝΑΦΗ

Ιρλανδία: Νέο ρυθμιστικό πλαίσιο για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

ΟΗΕ: Διπλάσιο το ποσοστό φτώχειας στην παλαιστινιακή επικράτεια

Δημοσκόπηση: Ο Τραμπ προηγείται της Χάρις μεταξύ των Αραβοαμερικανών

Σούπερ μάρκετ: Ποια είναι τα 123 προϊόντα που  βρίσκονται στη λίστα μείωσης τιμών

Γραφτείτε συνδρομητές
Ενισχύστε την προσπάθεια του Κοσμοδρομίου με μια συνδρομή από €1/μήνα